Sestdiena, 4. maijs Viola, Vizbulīte, Vijolīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Noslēdzies “Spēlmaņu nakts” skatītāju balsojums

Noslēdzies “Spēlmaņu nakts” skatītāju balsojums
Foto: Publicitātes
21.11.2014 17:10

BNS

No 23. oktobra līdz 20. novembrim norisinājās skatītāju balsojums par 2013./2014. gada sezonas “Spēlmaņu nakts” nominācijām. Arī šogad, līdzās žūrijas vērtējumam, skatītāji tika aicināti izteikt savu viedokli, balsojot par gada labāko izrādi, labāko aktrisi un aktieri.

Internetā kopumā nobalsots 4315 reizes, taču balsu skaits teātros un mobilās aktivitātes laikā vēl tiek apkopots.

Balsošanai noslēdzoties, tika izlozētas biļetes uz Latvijas teātru izrādēm (no balsotājiem, kuri balsojuši teātros), kā arī 4 ielūgumi uz ”Spēlmaņu nakts” balvu pasniegšanas ceremoniju (no balsotājiem, kuri balsojuši internetā un mobilās akcijas laikā, kā arī no tiem, kuri piedalījušies konkursos sociālajos tīklos).

Teātra biļešu laimētāji Liepājas teātrī – Anete Preisa, Ilze (t. …499), ar teātra biļešu laimētājiem sazināsies teātru administrācija.

Spēlmaņu nakts 2013./2014. skatītāju simpātijas balvu ieguvēji tiks paziņoti 23. novembra vakarā Spēlmaņu nakts apbalvošanas ceremonijā Dailes teātrī.

Nominācijā “Gada labākā izrāde” izvirzīta arī Liepājas teātra izrāde “Piafa”, režisore – Laura Groza-Ķibere, bet nominācijā “Gada labākā aktrise” izvirzīta arī Agnese Jēkabsone – Edīte Piafa izrādē “Piafa”.

Spēlmaņu nakts 2014 notiek ar Kultūras ministrijas, Valsts Kultūrkapitāla fonda, Borisa un Ināras Teterevu fonda un Rīgas domes atbalstu.

Arī šogad “Spēlmaņu nakts” balvu pasniegšanas ceremonija norisināsies Eduarda Smiļģa dzimšanas dienā – 23. novembrī, un tā tiks translēta LTV 1 un Latvijas radio 1 tiešraidē no Dailes teātra.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz