Pirmdiena, 6. maijs Didzis, Gaidis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Noslēgusies Kultūras tramvaja sezona

Noslēgusies Kultūras tramvaja sezona
06.09.2011 16:04

2011.gada vasara ir pagājusi. Labāka vai sliktāka nekā iepriekšējās – to grūti pateikt, bet jebkurā gadījumā savādāka gan. Vasarai beidzoties, pilsētas ielās vairs neredzēsim Liepājas Kultūras tramvaju, portālu informē cirka studija “BezTemata”.

Tas devās maršrutā reizi nedēļā vienlaikus kā parasts pasažieru pārvadāšanas transporta līdzeklis un reizē vieta dažādām kultūras aktivitātēm. Reizēm pelts, reizēm slavēts, bet jebkurā gadījumā interesants, uzmanību piesaistošs un ļoti dažāds.

Visas vasaras garumā Kultūras tramvajā varēja sastapt folkloras kopu “Atštaukas”, “Austras bērnus”, Liepājas Leļļu teātri, Liepājas Baleta un Deju studijas dejotājus, Liepājas cirks “Beztemata”, mīmus, Liepājas gidus, Mūzikas un Mākslas centra audzēkņus un vēl, un vēl….

Kultūras tramvaja dalībnieku komentāri

Mīms Amanda: “Bija interesanti strādāt tramvajā, arī redzēt tik dažādas cilvēku reakcijas uz notiekošo. Prieks par pastāvīgajiem apmeklētājiem, kuri pat vairākas reizes devās braucienā ar Kultūras tramvaju.”

Liepājas Baleta  un Deju studijas vadītāja Ingrīda: “Domāju, ka kultūras tramvajs vasarā bija jauns un interesants notikums Liepājas sabiedriskajā un kultūras dzīvē; ar prieku piedalījāmies šajā projektā un vēl lielāku prieku sagādāja tas, ka skatītāji, tramvaja pasažieri un pat gājēji izrādīja lielu atsaucību un pretimnākšanu. Domāju, ka šajos laikos, kad Latvijā cilvēkiem neklājas tik viegli, ir vajadzīgi šāda veida pasākumi, kur uzņemt pozitīvas emocijas, prieku un izklaidi. Arī tūristi Liepāju vērtēja kā pievilcīgu un interesantu ar nebijušiem, oriģināliem pasākumiem.”

Liepājas reģiona Tūrisma informācijas biroja gids Andis: “Liepājnieki vienmēr pelnījuši ko labu. Un šīs bija labas aktivitātes. Jauki, ka braucieni notika regulāri un cilvēki iepriekš varēja izplānot savus braucienus Kultūras tramvajā. Nākošgad noteikti šis pasākums ir jāturpina, pilnveidojot darbu un mācoties no kļūdām.”

Kultūras tramvajā sevi prezentēja arī Cirka grupa “Lillis –L” cilvēkiem ar īpašām vajadzībām dalībniek. “Tā bija vēl viena iespēja parādīt, ka cilvēki ar īpašām vajadzībām arī kaut ko var!”, paužot prieku teica Zintis, Lilija, Jānis, Ieva. Viņi priecājās, ka cilvēki ir ļoti atsaucīgi un smaidīgi, par spīti tam, ka laukā lija lietus. Visi vēlētos atkal piedalīties tādā projektā.

Arī Mūzikas un Mākslas centra audzēkņu māmiņas un pedagogi bija priecīgi par iespēju piedalīties šajā projektā: “Tas bija brīnišķīgs vasaras piedzīvojums, kas tiek atsaukts atmiņā katru reizi, kad ejam gar TC “Kurzeme”, kur sākās šis pasākums. Mēs ceram, ka arī nākamajā vasarā pilsētas ielās izbrauks Liepājas Kultūras tramvajs.”

Projekts atbalstīts Liepājas Kultūras pārvaldes un Nevalstisko organizāciju projektu konkursos.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz