Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Notiks bezmaksas Anetes Volmanes meistarklase

Notiks bezmaksas Anetes Volmanes meistarklase
Foto: Publicitātes
06.06.2016 11:05

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

Otrdien, 7.jūnijā, pulksten 17:30 radošajā telpā ”Ideju bode” notiks Anetes Volmanes meistarklase ”Ziedu raksti un ornamenti grafiskā dizaina elementos”.  Meistarklase sāksies ar nelielu teorijas daļu, pēc kuras katrs varēs veidot savas ziedu kompozīciju skices un no tām rakstu klājumus. Meistarklase ir bez maksas, portālu informē radošās telpas ”Ideju bode” īpašniece Krista Kalnarāja.

Anete Volmane Latvijas Universitātē ir izstrādājusi diplomdarbu ”Ziedu raksti un ornamenti grafiskā dizaina elementos”, kurā tiek apskatīti ziedu ornamenti un raksti, to veidošanas galvenie pamatprincipi un vēsturiskā attīstība. Autore aplūko ziedu motīvus dažādos laika posmos un kultūrās. Darbā tiek analizētas iezīmes, kuras, veidojot ziedu rakstus un ornamentus, ir aktuālas arī mūsdienās. Autore ir izstrādājusi ziedu ornamentu un rakstu paraugus, ievērojot galvenos to veidošanas pamatnoteikumus, lai vēlāk būtu iespēja tos pielietot interjera dizaina veidošanā un dekorēšanā. Darbs var šķist saistošs tiem, kuriem ir interese par aktuālām tendencēm interjera un tekstila dizainā vai cilvēkiem, kuri vēlas savā mājoklī radīt harmoniju starp steidzīgo ikdienu un dabu, dekorējot to ar dažādiem ziedu rakstu ornamentiem.

Meistarklases vadītāja Anete Volmane uzsver: ”Tas nav viena vakara darbs, tādēļ konkrētajā meistarklasē mēģināsim uzķert ideju, un tas būs tāds skiču rezultāts, ko var attīstīt un pilnveidot. Man līdzi būs attēli, kuros ir redzams pats process no skices līdz stilizēšanai, kompozīcijas izveidošanai un galarezultāta – raporta izveidošanas. Šos soļus arī darīsim radošajā daļā.”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz