Piektdiena, 19. aprīlis Vēsma, Fanija
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Notiks izstāde ”Atkritumu laikmeta civilizācija ”Re: cilvēki””

Notiks izstāde ”Atkritumu laikmeta civilizācija ”Re: cilvēki””
31.07.2007 15:55

0

Atslēgvārdi

25. augustā Liepājā, Rožu laukumā, apvienība Latvijas Zaļais punkts (LZP) rīkos mākslinieka Egila Medņa veidoto izstādi ”Atkritumu laikmeta civilizācija ”Re: cilvēki””. Izstāde notiks no pulksten 12.00 līdz pulksten 15.00. Izstādē būs apskatāmi 20 Egila Medņa veidoti vides mākslas objekti, kas ir divus metrus augtas skulptūras. Šie objekti ir veidoti kā ”Re: cilvēki” – improvizēti poligona ļaudis, pārstrādes laikmeta cilvēki. Katra skulptūra gatavota no materiāliem, ko parasti cilvēki izsviež miskastē, neiedomājoties, ka tās var pārstrādāt. Mākslinieks veidojot šos mākslas objektus, radījis ilūziju par atkritumu laikmeta civilizāciju, kas dabā nesadrūp un nesadalās.

Izstāde tiks rīkota kā konkurss, kura laikā noritēs skatītāju balsošana par atzītāko, skaistāko un iespaidīgāko ”Re: cilvēku”. Izstādes laikā ikvienam būs iespēja piedalīties balsošanā. Konkursa noslēgumā notiks izloze un trīs balsotāji saņems dažādas balvas. Izstādē piedalīsies arī atkritumu apsaimniekošanas organizāciju (AAO) pārstāvji. 

Apvienība Latvijas Zaļais punkts sadarbībā ar vietējām atkritumu apsaimniekošanas organizācijām un vietējo pašvaldību atbalstu vairāku gadu garumā organizē dažādas informatīvi izklaidējošas kampaņas sabiedrības izglītošanai vides aizsardzības un resursu taupīšanas jomā. Organizējot dažādās aktivitāte, LZP ar AAO ne tikai rūpējas par izlietotā iepakojuma apsaimniekošanu, pārstrādes un atkritumu dalītās vākšanas sistēmas koordinēšanu, bet arī veido iedzīvotājos pozitīvu attieksmi pret taupīgu dabas resursu izmantošanu.

Baiba Laizāne,
Liepājas domes sa­bied­ris­ko at­tie­cī­bu un mārketinga daļas praktikante

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz