Piektdiena, 19. aprīlis Vēsma, Fanija
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Notiks jaunas latviešu spēlfilmas “Nerunā par to” pirmizrāde

Notiks jaunas latviešu spēlfilmas “Nerunā par to” pirmizrāde
23.10.2007 15:22

0

Atslēgvārdi

Liepājas Latviešu biedrības nama (LLBN) lielajā zālē 27.oktobrī būs skatāma Unas Celmas jaunā filma “Nerunā par to”, aģentūru LETA informēja LLBN projektu vadītāja Ance Roze. “Nerunā par to” stāsta par jaunu sievieti ap 30, Beatrisi, kura izvērtē savu dzīvi, lai saprastu, kā to turpināt. Beatrise ir sieviete, kura nekad nav spējusi pieņemt lēmumus, bet notikumu attīstība piespiež viņu izdarīt izvēli.

Beatrisei ir labs ikviens, kurš gatavs pievērst viņai kaut mazāko uzmanību, jo viņai pašai trūkst uzmanības pret sevi. Viņas dzīve var izmainīties tikai tad, kad izmainīsies viņas attieksme pret sevi, kad viņa sevi ieraudzīs no malas.

“Nerunā par to” uzmanība pievērsta sabiedrībā maz apspriestai tēmai – sievietes pasaulei, ikdienai un jūtu dzīvei, kas grūti iedomājama bez vīriešiem. Kā attiecības spēj mainīt, audzināt un norūdīt sievieti, kur ņemt spēku un izturību, kā spēt ieskatīties pašai savās visdziļākajās jūtās un vēlmēs, kā tās piepildīt.

Filmā piedalās aktieri Rēzija Kalniņa, Sandra Zvīgule, Ģirts Ķesteris, Harijs Spanovskis, Juris Žagars, Juris Bartkevičs, Lāsma Bušmane un Leonarda Ķestere, scenārija autore Dace Rukšāne.

Mūziku filmai komponējis Mārtiņš Brauns, operators – Jānis Eglītis, kostīmu mākslinieks – Roberts Krauze.

Filma “Nerunā par to” ir studiju “Screen Vision”, “Latsfilma” un “Lats Film AB” kopprodukcija, kas tapusi ar Nacionālā kinocentra, “Media Plus”, “Svenska Film Institute” un Rīgas Kinostudijas atbalstu.

LETA

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz