Trešdiena, 24. aprīlis Nameda, Visvaldis, Ritvaldis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Notiks labdarības pasākums “Draiskie ziemas svētki”

Notiks labdarības pasākums “Draiskie ziemas svētki”
28.12.2009 12:09

Laiks starp diviem Ziemassvētkiem – decembris un janvāris, ir laiks, kad mēs viens otram dāvājam prieku un laimi. Interešu centra “Ritums” radošais kolektīvs Neatkarības rotas ielā 11, Karostā 31. decembrī no plkst 14 līdz 18 rīko labdarības ziemas svētku pasākumu “Draiskie ziemas svētki”.

“Pasākuma mērķis ir iegūtos līdzekļus izmantot interešu centra labiekārtošanā un attīstībā, jo biedrība vēlas liepājniekus, sevišķi jau Karostas maznodrošinātās ģimenes, iepriecināt ar dažādiem bezmaksas kultūras pasākumiem arī turpmāk,” skaidro kultūras menedžere S.Kupčus.

Mazajiem Karostas iedzīvotājiem būs iespēja klātienē tikties ar Salavecīti, kas runā gan latviešu , gan krievu valodās, un dažādiem pasaku tēliem, iet rotaļās un dziedāt dažādu tautu Ziemassvētku dziesmas – karaoke. Pasākums neizpaliks ar kopīgu ugunskura kuršanu, skābeņzupas vārīšanu un ēšanu. Apmeklētāji tiks cienāti ar siltu piparmētras tēju. Tie, kuri vairs netic brīnumiem un Salavecītim, varēs iemēģināt balsis karaokes dziedāšanā, laimes liešanā un laimīgās lozes vilkšanā. Ikviens varēs ļauties savai iztēlei un izveidot savu piparkūkas sirsniņu. Bērnus priecēs bezmaksas vizināšanās ar poniju.

Saliedēsim un radīsim svētku noskaņu ikviena cilvēka sirsniņā! Ieeja pasākumā pret ziedojumiem, apmeklētājiem vēlamas rūķu cepurītes.

Pasākumu atbalsta SIA “Saldus maiznieks”, Liepājas “PICA SERVISS” un veikals “Aleksis”, Liepājas ceļojošais leļļu teātris “Maska” un SIA “Liepājas Celtniecības Kompānija”.

Sanita Kupčus,
RAAC “Ritums” Kultūras menedžere

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz