Piektdiena, 19. aprīlis Vēsma, Fanija
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Notiks pirmā Gulbju dīķa muzikālā pēcpusdiena

Notiks pirmā Gulbju dīķa muzikālā pēcpusdiena
Foto: Publicitātes
10.06.2016 18:19

liepajniekiem.lv

Rīt, 11. jūnijā, pulksten 16:00 notiks pirmā šīs vasaras Gulbju dīķa muzikālā pēcpusdiena, kurā uzstāsies multinacionālā kultūras centra ”Unisons” ansamblis ”Jarilo”. Savukārt svētdien Liepājas Jūrmalas parka bērnu laukumā notiks vasaras bērnu rīts kopā ar Liepājas ceļojošo leļļu teātri ”Maska”, portālu informē Kultūras pārvaldes attīstības projektu vadītāja Daira Bērtule.

Gulbju dīķa muzikālo programmu atklās multinacionālā kultūras centra ”Unisons” ansamblis ”Jarilo”. Ansamblis piedāvās koncerta programmu ”Maruseņka”. Koncertā izdziedās dažādu valstu tautasdziesmas un apmeklētājus aicinās uz dejām un rotaļām.

Multinacionālais kultūras centrs ”Unisons” Liepājā aktīvi darbojas kopš 2004. gada. Tas dibināts ar mērķi saglabāt un attīstīt dažādu tautu literatūru, valodu, mūziku, toleranti apvienot pilsētas iedzīvotājus neatkarīgi no tautības un vienlaikus nezaudēt krievu etnogrāfiskās tradīcijas Liepājas daudznacionālās kultūras kontekstā.

Jau desmit gadus centrā ”Unisons” darbojas ansamblis ”Jarilo”. Savas pastāvēšanas laikā ansamblis piedalījies Vispārējos latviešu Dziesmu un Deju svētkos, starptautiskos folkloras festivālos Latvijā, Lietuvā un Krievijā, parādot sevi kā vienu no labākajiem folkloras ansambļiem.

Arī turpmāk ik sestdienu pulksten 16:00 uz muzikāliem sniegumiem pie Gulbju dīķa aicinās ukraiņu, lietuviešu, poļu, krievu un vācu nacionālo biedrību kultūras un folkloras kolektīvi, kā arī liepājnieku muzikālās apvienības.

Svētdien mazie liepājnieki aicināti baudīt muzikālu izrādi ”Šņāpuļa piedzīvojumi”, kur Liepājas ceļojošais leļļu teātris ”Maska” stāstīs par vientuļu kāpuriņu un viņa centieniem atrast draugus.

Visās jūnija svētdienās jautrību ar leļļu teātra izrādēm, rotaļām, dziesmām un citām izdarībām uzturēs Liepājas ceļojošais leļļu teātris ”Maska”, savukārt jūlija svētdienās Liepājas Leļļu teātris un augustā cirka mākslinieku prasmes mācīs Liepājas cirks ”Beztemata”.

Gulbju dīķa muzikālās pēcpusdienas un vasaras bērnu rītus piedāvā Liepājas Kultūras pārvalde un tās ir bezmaksas.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz