Pirmdiena, 6. maijs Didzis, Gaidis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Notiks V Starptautiskais ielu teātru festivāls

Notiks V Starptautiskais ielu teātru festivāls
06.06.2011 15:25

Jau piekto gadu norisināsies starptautisks ielu teātru festivāls “Zeme.Debess.Jūra.2011”. Šogad tas pulcēs dalībniekus no astoņām dažādām Eiropas valstīm: Baltkrievijas un septiņām ES dalībvalstīm – Vācijas, Itālijas, Nīderlandes, Somijas, Polijas, Lietuvas, Latvijas, informē Liepājas Leļļu teātris.

Tie ir svētki mums visiem, jo nepastāv ne valodu barjera, ne ieejas maksa, tāpēc aicināti piedalīties visi – gan lieli, gan mazi.

Piektdienas vakarā, 8.jūlijā no plkst. 20:00 Rožu laukumā un sestdien, 9. jūlijā no plkst.14:00 kanālmalas Promenādē būs sastopami festivāla dalībnieki:   Itālijas mākslinieks Barabba, kurš uzskata, ka vārdi ir lieki, visu nepieciešamo var pateikt ar žestiem un kustību. Nīderlandes teātris “Pavana” skatītājus pārsteigs ar akrobātu, mūziķu un dejotāju priekšnesumu “Antilopes”, bet joku un smieklu pilns mūs iepriecinās enerģiskais El Kote no Vācijas. Lietuvas kostīmu teātris “Pilies” ar graciozajiem tērpiem un klasiskās mūzikas dzīvo dziedājumu ievedīs mūs baroka laika noskaņās, savukārt Poliju pārstāvēs teātris “Akt”, kas ir saņēmis atzinīgus kritiķu vārdus visā pasaulē. No Baltkrievijas ieradīsies Gomeļas valsts leļļu teātris, kura dalībnieki darbosies izrādē “Gadatirgus pasakas” un festivālu iespaidīgāku padarīs 3,5 metrus lielās koncertlelles. Ik gadu festivāla pirmā diena noslēdzas pēc pusnakts ar uguns šovu. Šogad liesmu maģiju radīs Somijas lielākā uguns šovu trupa “Flamma” ar mitoloģisku pieskaņu. Savukārt, festivāla organizatori – Liepājas Leļļu teātris būs sarūpējuši savdabīgu kustību priekšnesumu.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz