Piektdiena, 3. maijs Uvis, Gints
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Novembris Tējas istabā

Novembris Tējas istabā
05.11.2010 08:13

Atslēgvārdi

Lēni, bet neatlaidīgi tuvojas laiks, kad mēs ar prieku pošam mājas, pošamies paši un kā sadeguši skrienam pa veikaliem, mēģinot sapirkt dāvanas, lai iepriecinātu savus mīļos.

Tējas istaba piedāvā ko citu. Nākt pie mums un iemācīties izgatavot mīļas, jaukas, interesantas dāvanas pašu rokām. Radošajās darbnīcās tiks taisīti konfekšu pušķi, būs iespēja izgatavot adventes vainagus no dabas materiāliem,  ziepju gatavošana. Kā arī varēsiet papildināt savu garderobi ar jauniem aksesuāriem – filcēsim puķes, taisīsim dažādas brošiņas un interesantas rotas.

Lai atvieglotu ikdienas soli un mūžīgo steigu un svētku brīdī nebūtu ilgi jārosās virtuvē, aicinām jūs piedalīties gardēžu radošā darbnīcā – dažādu kanapē maizīšu un lielisku desertu pagatavošanā un, protams, degustēšanā.

Vēl ir pietiekoši daudz laika, lai iemācītos dejot tango Jaungada ballei.

Gleznošana: 4; 6; 11; 13; 20; 25; 27. novembrī (ceturtdienās un sestdienās) plkst. 11. Gleznosim kopā ar mākslinieci Gintu Stavrovsku. Nodarbības maksa 3 Ls. (Maksājot uzreiz par piecām nodarbībām sestā – par brīvu.) Pieteikties: [email protected], 29557292.

Argentīnas tango: 5; 8; 12; 15; 19; 22; 26; 29. novembris. Pamatsoļu grupas nodarbības (pirmdienās un piektdienās plkst. 19:00). Nodarbībām var pievienoties jebkurā laikā, līdzi jāņem maiņas apavi, apģērbs brīvs pēc izvēles. Var droši nākt bez deju partnera! Katra nodarbība tiek veidota ņemot vērā dalībnieku pieredzi un spējas. Nodarbības maksa 2 Ls (maksājot uzreiz par septiņām nodarbībām astotā – par brīvu).

Milongas (tango deju vakars) pirmdienās plkst. 21 (maksa 1.50 Ls). Pasniedzēji: Aigars un Ilona. Pieteikties: [email protected], 26300834 

Labo domu vakari “Tējas istabā”: 17; 25. novembris plkst. 18.30
Meditācijas un vingrinājumi resursu aktivizēšanai. Mūsu ikdienai raksturīga intensīva spriedze, tādēļ ikvienam ir noderīgi atvēlēt laiku sev un izkopt iemaņas, lai atpūtinātu prātu un atslābinātu ķermeni. Piedāvājam Tev regulāras nodarbības, kurās kopā ar domubiedriem mācīties un praktizēt dažādas relaksācijas tehnikas un meditāciju.
Pasniedzēji: Indra Melbārde. Nodarbības maksa  3.50 Ls. Pieteikties: [email protected], tālr.:  29557292; 29298246

Radošās darbnīcas:

Nodarbības maksa 6 Ls (nodarbībā izmantojamie ir materiāli ir iekļauti cenā). Nodarbības notiek paralēli divās telpās. Lielajā un mazajā Tējas istabā. Pieteikties: [email protected], 29557292.

8. novembris:  plkst. 18 –  izgatavosim puķes no organzas (mazā telpa). Kā ziedu, kā brošu, kā matu aksesuāru, vai arī kā interjera priekšmetu. Pasniedzēja: Indra Grūdupa

9. novembris plkst. 18 –  radošā darbnīca gardēžiem (lielā telpa) vai brīvbrīdis kopā ar restorāna “Vecais Kapteinis” radošo cilvēku Kristīni Otmani. Tuvojas svētku laiks, kad ikdienas steigā būs jāpiedomā, ko likt galdā. Lai atvieglotu šo procesu Jums būs iespēja piedalīties dažādu kanapē maizīšu un lielisku desertu gatavošanā un, protams, degustēšanā. Papildus vēl – materiāli kāpēc mums būtu jāēd tieši šie izvēlētie produkti un ko tas dod mūsu veselībai. Tu esi tas ko Tu ēd /Hipokrāts/

Plkst. 18 tiksimies faktūru laboratorijās (mazā telpa). Ja tev patīk adīt un tamborēt, un pietrūkst padoma, šī nodarbība ir tieši Tev. Jauni raksti, interesantas tehnikas, dažādas iespējas. Iepazīšanās nodarbība bez maksas.Nākamā nodarbība 24. novembrī. Nodarbības cena 3 Ls. Pasniedzēja: Iveta Deģe.

10. novembris un 17. novembris plkst. 18 – slapjā filcēšana– filcēsim puķes divas nodarbības – cena 10 Ls (mazā telpa). Filcēšana jeb vilnas velšana notiek ar krāsainu un dabīgu materiālu – aitas vilnu, izmantojot ziepjūdeni. Pasniedzēja: Ilze Jansone.

11. novembris plkst. 18 – dekupāžas pamati – (mazā telpa). Dekupāža ir interesanta un vienmēr pārsteidzoša metode, kā veidot dizainu dažādiem priekšmetiem. Pasniedzēja: Daina Saulīte-Kandēvica.

12. novembris plkst. 18 –tamborēsim krelles no pērlītēm (mazā telpa). Pasniedzēja:  Daina Bute

15. novembris plkst. 18 – pērļosim kabašonus (mazā telpa).Pasniedzēja: Sandra Kalnīte.

16. novembrī – brīnumu nodarbība – uzbur priekšmetus no šķīstošās plēves (lielā telpa). Pasniedzēja: Indra Grūdupa.

plkst. 18 – taisīsim dažādas brošas – no lentītēm (mazā telpa). Līdzi būtu jāpaņem šķēres. Visi nodarbībā izmantojamie ir materiāli ir iekļauti cenā. Pasniedzēja: Antra Mazika.

17. novembris plkst. 18 – slapjā filcēšana – filcēsim puķes II (mazā telpa).Pabeigsim savus pirmajā nodarbībā iesāktos ziedus. Pasniedzēja: Ilze Jansone.

20. novembris plkst. 18 – taisīsim interesantus konfekšu pušķus (lielā telpa). Tuvojas svētku laiks un dāvanā pasniegts pašas gatavots konfekšu pušķis būs gan garšīgs, gan skaists pārsteigums. Līdzi jāņem konfektes. Pasniedzēja: Linda Freimane. 

22. novembris plkst. 18 – filcēsim rotas, kuru tapšanā izmantoti rāvējslēdzēji un filcētas bumbiņas. Pasniedzēja: Livita Kivleniece

23. novembris plkst. 12 adventes vainagu gatavošana. Tuvojas adventes laiks un pašgatavots  vainags ienesīs īpašu noskaņu Jūsu mājās. Līdzi jāņem sveces (iespēja sveces iegādāties uz vietas)  un bumbas vainagu rotāšanai. Pasniedzēja: Linda Freimane.

plkst. 18 gatavosim ziepes no dabīgām izejvielām – (mazā telpa).Tev būs iespēja iemācīties gatavot jaukas dāvanas Ziemassvētkiem, jo paša darinātas ziepītes ir lieliska lieta ko dāvināt un lietot ikdienā. Pasniedzēja: Antra Mazika.

24. novembris plkst. 18 taisīsim bumbuļbrošas (lielā telpa). Pasniedzēja: Ilze Jansone.

Plkst. 18 tiksimies faktūru laboratorijā (mazā telpa). Ja tev patīk adīt un tamborēt, un pietrūkst padoma, šī nodarbība ir tieši Tev. Jauni raksti, interesantas tehnikas, dažādas iespējas. Nodarbības cena 3 Ls. Pasniedzēja: Iveta Deģe.

26. novembris plkst. 18 krepapīra puķes (mazā telpa). Ziedi, ar kuriem var noformēt dāvanas un izmantot konfekšu pušķos. Pasniedzēja: Livita Kivleniece.

27. novembris plkst. 12 adventes vainagu gatavošana. Tuvojas adventes laiks un pašgatavots  vainags ienesīs īpašu noskaņu Jūsu mājās. Līdzi jāņem sveces (iespēja sveces iegādāties uz vietas)  un bumbas vainagu rotāšanai. Pasniedzēja: Linda Freimane

Tējas istaba

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz