Ceturtdiena, 18. aprīlis Laura, Jadviga
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Par radošo procesu stāstīs Inga Žolude

Par radošo procesu stāstīs Inga Žolude
Foto: Publicitātes
09.10.2017 11:32

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

14. oktobrī Liepājā viesosies latviešu prozaiķe Inga Žolude. Piejūras pilsētu literārā akadēmija ikvienu uz tikšanos aicina pulksten 12.00 Liepājas Universitātē, Kūrmājas prospektā 13, 201. telpā, portālu informēja Piejūras pilsētu literārās akadēmijas pārstāve Kristīne Timermane.

Nodarbību ”Radošais process. Un kā rakstīt radoši?” veidos divas daļas. Pirmajā daļā rakstniece klātesošos iepazīstinās ar savu radošo procesu, atbildēs uz jautājumiem un iesaistīsies diskusijā par šo tēmu. Savukārt otrajā daļā plānota meistarklase, kurā varēs iepazīt dažas radošās rakstniecības tehnikas un tās pārbaudīt darbībā.

Inga Žolude (1984) ir sarakstījusi trīs romānus un divus stāstu krājumus. Par stāstu krājumu ”Mierinājums Ādama kokam” 2011. gadā saņēmusi Eiropas Savienības Literatūras balvu. Regulāri publicē recenzijas par latviešu un ārzemju literatūras darbiem, rakstus, esejas un vada radošās rakstniecības meistarklases.

Plašāka informācija, rakstot uz e-pastu: [email protected]. Projekts ”Piejūras pilsētu literārā akadēmija” pašlaik tiek realizēts sadarbībā ar Latvijas Rakstnieku savienību, Liepājas Universitāti un Ventspils Starptautisko rakstnieku un tulkotāju māju. Projektu pārstāv nodibinājums ”Via Cultura”.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz