Trešdiena, 15. maijs Sofija, Taiga, Airita, Arita
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Pēc divu gadu pārtraukuma valsts svētkos būs uguņošana

Pēc divu gadu pārtraukuma valsts svētkos būs uguņošana
11.11.2010 13:59

Šogad 18.novembrī, Latvijas 92.dzimšanas dienā, pēc divu gadu pārtraukuma Liepājā atkal būs krāšņa uguņošana, informēja Liepājas Kultūras pārvaldes projektu vadītājs Kaspars Vecvagars.

Latvijas 92.dzimšanas dienas centrālais pasākums Liepājā 18.novembrī notiks Rožu laukumā, kur, sākot no plkst.18, jestrākās Latviešu tautasdziesmas kopā ar liepājniekiem dziedās un izdejos folkloras kopa “Ilģi”.

“Iepriekšējos divus gadus cilvēki pēc koncerta gaidīja uguņošanu un bija mazliet vīlušies, ka salūta nebija. Radās sajūta, ka punktiņš uz “i” nav uzlikts. Šogad liepājnieki atkal varēs lūkoties debesīs un uz brīdi pacelties pāri ikdienai,” sacīja Vecvagars.

Viņš liepājniekus aicina Rožu laukumā ierasties ar Latvijas vai Liepājas karodziņiem, kā arī ielūkoties mājaslapā “www.liepajaskultura.lv”, kur publicēti dziesmu vārdi, kurus ikviens var iemācīties no galvas vai arī ņemt līdzi, lai sadziedāšanās Rožu laukumā būtu skaļa un pārliecinoša.

18.novembra rīts Liepājā sāksies ar aizlūgumu par Latvijas valsti un pilsētu Svētās Annas Evaņģēliski luteriskajā baznīcā plkst.11. Savukārt plkst.14 Liepājas muzejā atklās Liepājas represēto piemiņas grāmatas otro daļu “Es vēlos mājās pārnākt”.

Pēc svētku centrālā pasākuma Rožu laukumā valsts dzimšanas dienas viesi gaidīti uz tasi tējas folkloras centra “Namīns” pagalmā. Svētku vakars turpināsies klubā “Fontaine palace” un “Fire bar”, kur arī uzstāsies “Iļģi” un grupa “Opus pro”.

 LETA

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz