Ceturtdiena, 28. marts Ginta, Gunda, Gunta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Pie Gulbju dīķa uzstāsies ansamblis “Pavļinka”

Pie Gulbju dīķa uzstāsies ansamblis “Pavļinka”
Foto: Publicitātes
15.06.2017 14:11

liepajniekiem.lv

Sestdien, 17.jūnijā, pulksten 16.00 Gulbju dīķa muzikālajā pēcpusdienā muzicēs baltkrievu kopienas ”Mara” ansamblis ”Pavļinka”, savukārt svētdien, 18.jūnijā, pulksten 12.00 Liepājas Jūrmalas parka bērnu laukumā norisināsies bērnu rīts. Šoreiz bērnu rītā Liepājas Leļļu teātris priecēs mazos apmeklētājus ar izrādi ”Velniņu nedarbi”, portālu informēja Kultūras pārvaldes attīstības projektu vadītāja Daira Bērtule.

Liepājas baltkrievu kopienas “Mara” ansamblis “Pavļinka” tika izveidots 2000.gadā. Tā repertuārā ir baltkrievu folkloras-rituālu un mūsdienu dziesmas. Ansamblis “Pavļinka” prezentē Liepājas baltkrievus ne tikai Liepājā, bet arī Latvijā un aiz tās robežām. Tā, piemēram, ansamblis ir piedalījies XXV Vispārējos latviešu Dziesmu svētkos, kā arī muzicējis un piedalījies pasaules baltkrievu un ārzemju baltkrievu festivālos Baltkrievijā. Ansambļa mākslinieciskā vadītāja – Žanna Buinicka.

Kultūras pārvalde vērša uzmanību, ka 17.jūnijā no pulksten 15:30 līdz 17:00 gar Gulbju dīķi tiks noteikti satiksmes ierobežojumi.

Savukārt svētdien Jūrmalas parkā varēs satikt daudziem zināmās Rūdolfa Blaumaņa pasakas par mazajiem velniņiem varoņus. Velniņi aizmūk no elles un mēģina ieriebt krietnajam saimniekam, taču viņu centība nekad neatmaksājas un viss noiet greizi. Iespējams, nekas nesanāk tāpēc, ka viņi patiesībā nav tik ļauni kā izliekas. Visi bērni aicināti apgleznot savas sejas, lai līdzinātos velniņiem un varētu piedalīties mazo rakaru palaidnībās.

Vasaras bērnu rīti norisināsies katru jūnija svētdienu, kur jautrību ar izrādēm, rotaļām, dziesmām un citām izdarībām uzturēs Liepājas Leļļu teātris, savukārt jūlija svētdienās priecāties aicinās Liepājas ceļojošais leļļu teātris ”Maska”.

Liepājas Kultūras pārvalde informē, ka sliktu laikapstākļu dēļ gan vasaras bērnu rīti, gan muzikālā pēcpusdiena pie Gulbju dīķa var tikt atcelti.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz