Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Pilsēta aicina uz dzimšanas dienas svinībām

Pilsēta aicina uz dzimšanas dienas svinībām
02.02.2011 11:41

Marts Liepājai ir dzimšanas dienas mēnesis, tāpēc arī šogad gan liepājnieki, gan pilsētas viesi tiek aicināti piedalīties dzimšanas dienas pasākumos.

Lielākie un nozīmīgākie pasākumi būs ”Goda un Gada liepājnieku” apbalvošana 18. martā Liepājas Olimpiskā centrā un lielkoncerts ”Liepāja svin!” 19. martā, pulksten 19:00 Liepājas Olimpiskā centra Arēnā.

Tradicionāli katru gadu Liepājas dzimšanas dienā 18. martā tiek godināti tie cilvēki, kuri par dažādiem sasniegumiem un labiem darbiem ieguvuši liepājnieku cieņu un atzinību. Līdz šī gada 20. februārim ikviens var aizpildīt anketu un pieteikt kādu personu ”Gada liepājnieks” apbalvojumam. Komisija izvērtēs saņemtos pieteikumus un noteiks tos 15 cilvēkus, kuri saņēmuši vislielāko atbalstu. Savukārt pēc tam par izvirzītajām personām liepājnieki tiks aicināti balsot līdz 8. martam. Apbalvošanas pasākumā ”Goda un Gada liepājnieks” uz skatuves tiks aicināti visi 15 cilvēki tādā secībā, kā būs noteicis balsu skaits. Pasākumā kā vienmēr būs arī muzikāli pārsteigumi un svinīgas uzrunas. Šis pasākums ir bezmaksas.

Savukārt 19. martā Liepājas Olimpiskajā centrā par godu pilsētas dzimšanas dienai notiks lielkoncerts ”Liepāja Svin”, kurā uzstāsies viens no Latvijas populārākajiem mūziķiem Intars Busulis. Mūziķis ir pazīstams ar tādām dziesmām kā ”Gonki”, ”Brīvdiena”, hokeja himnu ”Spēka dziesma” un savu atraktīvo mūzikas izpildes stilu. Intaram Busulim lieliska sadarbība ir izveidojusies ar meiteņu trio ”Lady`s Sweet”, tādēļ šajos svētkos liepājniekus priecēs arī meiteņu trio skanošās balsis.

Dzimšanas diena ir pārsteigumu laiks, tādēļ uz svētkiem pēc ilgas neredzēšanās Liepājā uzstāsies arī grupa ”Astronaut” un ”The Hobos”. ”Astronaut” ir rīdzinieki, kuri savu atpazīstamību guva ar dziesmu ”Daļa Rīgas”, savukārt, ”The Hobos” puiši nāk no Liepājas, lai gan savu karjeru aizsākuši Rīgā, viņi tomēr ir un paliek liepājnieki.

Lai iepriecinātu visus liepājniekus, mūzikas stila dažādībai Liepājas dzimšanas dienas svinībās piedalīsies atraktīvie liepājnieki – ”Musiqq”, kas ir vairākkārtēji SEB Muzikālās bankas laureāti. Koncertā piedalīsies arī klausītājiem labi pazīstamais un vokāli daudzveidīgais Edijs Šnipke ar NBS Jūras spēku orķestri.

Biļetes uz koncertu var iegādāties ”Biļešu Paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv. Pirmās 500 biļetes var iegādāties par Ls 4,00. Tuvojoties koncertam, biļešu cena sadārdzināsies. Biļešu skaits ierobežots.

Krista Kalnarāja,
LPPI ”Kultūras pārvalde” attīstības projektu vadītāja

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz