Ceturtdiena, 25. aprīlis Līksma, Bārbala
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Plāno vērienīgus bērnu svētkus

Plāno vērienīgus bērnu svētkus
26.01.2010 07:00

Atslēgvārdi

Neskatoties uz ekonomiski sarežģīto situāciju, arī šogad Liepājā maija beigās notiks bērnu un ģimenes svētki “Lielmutis Fricis un Lielmute Marta”, informē Liepājas Kultūras pārvaldes kultūras pasākumu menedžeris Kaspars Vecvagars.

Bērnu mērķauditorija ir izvirzīta kā prioritāra, turklāt pārvalde vēlas nostiprināt pērn iedibināto svētku tradīciju, ņemot vērā pirmā pasākuma veiksmes un labojot kļūdas. Ģimeņu festivāls “Lielmutis Fricis un Lielmute Marta” notiks no 28. līdz 30. maijam, pašā mācību gada nobeigumā, un piedāvās gan skolēnu lielkoncertu un dejas estrādē “Pūt, vējiņi!”, gan brīvo skatuvi dziedātājiem un dejotājiem, tāpat būs atrakcijas un dažādas meistardarbnīcas visas dienas garumā Jūrmalas parkā. Paredzētas leļļu darbnīcas, zīmēšanas nodarbības, dziedāšanas klases un kino stūrītis, kurā rādīs animācijas filmas. “Notiek sarunas ar Mārtiņu Sirmo par viņa improvizētu virtuvi,” stāsta K. Vecvagars. Esot arī ideja par mantu mainītavu, kurai bērni varēs atnest savas rotaļlietas, kas viņiem vairs nav aktuālas, vai atnākt pēc kādas mīļmantiņas. Svētku norises scenāriju vēl precizē, daudzu ideju apspriešana vēl ir procesā, meklējot ieceru īstenošanas iespējas un nepieciešamo finansējumu.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz