Sestdiena, 27. aprīlis Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Precizē Kurzemes piedāvājumu projektā

Precizē Kurzemes piedāvājumu projektā
12.04.2009 07:03

Liepājas Kultūras pārvaldes speciālisti projekta “Liepāja – Eiropas kultūras galvaspilsēta” vadītājas Ievas Hmieļevskas vadībā šonedēļ apmeklēja vairākas Kurzemes pašvaldības, lai precizētu to dalību Liepājas projektā, pretendējot uz Eiropas kultūras galvaspilsētas titulu 2014.gadā. Liepājnieki viesojušies Ventspilī, Kuldīgā, Saldū, Pāvilostā un kopā ar pašvaldību kultūras speciālistiem precizējuši iespējamo katras Kurzemes pilsētas pienesumu projektam.

“Pašvaldību attieksme pret mūsu projektu ir ļoti pozitīva, jo katra no tām apzinās, ka paredzamās aktivitātes spēj daudz dot visam reģionam, ne tikai Liepājai vien,” norāda I.Hmieļevska.

Viņa stāsta, ka tikšanās ar Kurzemes pašvaldībām vēl turpināsies arī tuvākajās nedēļās, kad paredzēta projekta prezentācija Liepājas Rajona padomē un citur. Jāatgādina, ka precizēts projekta pieteikums vērtēšanas komisijai jāiesniedz jau jūnijā, bet augustā gaidāma starptautisko ekspertu viesošanās Liepājā, lai septembrī pieņemtu galīgo lēmumu, kura tad no Latvijas pilsētām – Rīga, Cēsis vai Liepāja – kļūs par Eiropas kultūras galvaspilsētu 2014.gadā.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz