Trešdiena, 24. aprīlis Nameda, Visvaldis, Ritvaldis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Rakstnieki aicina uz tikšanos galvaspilsētā

Rakstnieki aicina uz tikšanos galvaspilsētā
29.09.2008 15:04

Liepājas pārstāvniecība Rīgā 30.septembrī plkst. 11.00 Torņa ielā 4 (Jēkaba kazarmās) organizē informatīvu tikšanos ar Liepājas grāmatu autoriem, kuri jau laiduši klajā savas grāmatas, kā arī drīzumā plāno to darīt. Uz pasākumu tiek gaidīti rakstošo liepājnieku draugi, atbalstītāji, izdevēji un masu mēdiji.

Uz tikšanos Rīgā, Liepājas pārstāvniecībā aicina pieci autori. Sandra Vensko (Rakstnieku savienības Liepājas nodaļas vadītāja), kura uz galvaspilsētu būs atvedusi divus darbus – prozu pusaudžiem “Mare vairs nerunās” (apgāds Zvaigzne ABC) un apceri par “Robertu Stārostu – latviešu pašportretu meistaru” (Talsu Dizaina centrs, Talsu tipogrāfija). Ēriks Kūlis iepazīstinās ar savu prozas grāmatu “Haubices noslēpums” un Modris Zihmanis ar mīlas liriku “Vēstules Margrietiņai” (apgāds Zvaigzne ABC). Pavisam nesen klajā nācis Inetas Stadgales dzejas krājums “Viņas auguma puķes” un Guntas Šnipkes lirika “… un jūra” – tapušas “Sabiedrības attīstības centrā”. Tikšanās laikā tiks prezentētas arī grāmatas ”Karostas stāsti” un ”Rakstīts sudrabā”- Pētera Jaunzema fotogrāfiju albums.

Šī būs arī pirmā reize, kad plašākai auditorijai tiks pastāstīts par Latvijai lielajai jubilejai sagatavoto dāvanu – muzikālo uzvedumu ”Kapteiņa stāsti”, kas tapis sadarbībā ar Zigmāru Liepiņu, un kam tekstus darinājusi Liepājas rakstnieku komanda. Tā pirmatskaņojums paredzēts šā gada 9. novembrī Liepājas Olimpiskajā centrā.

Zane Jundze,
Liepājas pārstāvniecības Rīgā atbildīgā sekretāre

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz