Pirmdiena, 29. aprīlis Raimonds, Laine, Vilnis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

“Rimi Latvia” rīko Grāmatu svētkus

“Rimi Latvia” rīko Grāmatu svētkus
21.08.2008 10:13

Atslēgvārdi

Šā gada 23.augustā un 24.augustā SIA “Rimi Latvia” Jelgavas, Liepājas un Ventspils tirdzniecības centros rīko īpašu akciju, kas veltīta grāmatām, aģentūru LETA informēja uzņēmuma tirdzniecības centru mārketinga vadītāja Agnese Mārtiņkrista. Akcijas mērķis ir pievērst uzmanību grāmatām, kuras jau ir izlasītas un noliktas grāmatu plauktos, taču gribētos tās apmainīt pret citām grāmatām.

Tirdzniecības centros “VIVO centrs” Jelgavā, “Ostmala” Liepājā un “Tobago” Ventspilī ikvienam iedzīvotājam būs iespēja apmeklēt un piedalīties Grāmatu maiņas svētkos.

“Esam uzsākuši jaunu projektu, kura laikā ikviens iedzīvotājs varēs mainīt savas grāmatas pret citām, iegūstot noderīgus un arī interesējošus izdevumus. Esam pārliecināti, ka atsaucība būs liela, jo bieži vien ir žēl izmest grāmatas, kas kādreiz ir bijušas nozīmīgs jaunu dzīves izziņu avots,” stāstīja Mārtiņkrista.

Grāmatu maiņas svētku laikā tās dalībnieki iegūs interesantas un nepieciešamas grāmatas un piedalīsies arī izlozē, kuras noslēgumā būs iespēja laimēt ne tikai veicināšanas balvas, bet arī galveno balvu – tirdzniecības centra dāvanu karti 50 latu vērtībā.

Katrai atnestajai grāmatai tiks piešķirts kods, ar kuru grāmatas jaunais īpašnieks piedalīsies izlozē. Grāmatas maiņas svētku akcija ir viens no kampaņas “Dar’ man, tēvis, pastaliņas” pasākumiem, kas norisinās no šī gada 15.augusta līdz 7.septembrim tirdzniecības centros Jelgavā, Liepājā un Ventspilī. Grāmatas, kas akcijas laikā netiks pie saviem īpašniekiem, tiks dāvinātas pilsētas bibliotēkai, līdz ar to tie, kuri nebūs paguvuši sev mīļu un tīkamu grāmatu iegūt savā īpašumā, varēs izmantot savas pilsētas bibliotēkas papildināto piedāvājumu.

Mārtiņkrista skaidro, ka šāds projekts tiek īstenots, jo “Rimi Latvia” apzinās savu sociālo atbildību un meklē iespēju, kā veidot visefektīvāko dialogu ar sabiedrību, sniedzot optimālu labumu visiem.

LETA

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz