Ceturtdiena, 16. maijs Edijs, Edvīns
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Sāksim lasīt jaunās “Liepājas Vēstules”!

Sāksim lasīt jaunās “Liepājas Vēstules”!
15.11.2010 07:06

Atslēgvārdi

Rīt, 16. novembrī, preses tirdzniecības vietās visā Liepājā un arī ārpus tās parādīsies jaunums – žurnāla “Liepājas Vēstules” ceturtais numurs, kas piedāvā vairākus pārsteidzošus stāstus.

Žurnāla jaunajā numurā iekļauti stāsti par to, kā liepājnieki dzīvoja 20. gadsimtā, Ērika Hānberga atzīšanās mīlestībā Liepājai, stāsts par Liepājas puikām ar dumpinieku garu, leģenda par Ēriku Ķiģeli, komiksa “Liepājas puikas” noslēgums, liepājnieku modernā biznesa idejas, intervijas, mīklas un citi interesanti stāsti par liepājnieku dullumu, viņu iecerēm un sapņiem, traģiskajiem likteņiem un spēka avotiem.

Eksliepājniece Edīte Tišheizere Valmierā uz atklātu sarunu pierunājusi režisoru Oļģertu Kroderu, kurš savas atmiņas par Liepājas laiku papildina ar stāstiem par savu ģimeni. Aizsāksim arī jaunu rakstu ciklu “Piederība” par Liepājas ielām. Šoreiz Dina Belta veidojusi stāstu par Vītolu ielu, kas kara laikā izdzēsta un rupji iešņāpta no jauna. Viņas unikālākais atradums ir kāda ielas iedzīvotāja, kara gadu aculiecinieka, dienasgrāmata. Rubrikā “Kā būtu, ja…” Andžils Remess piedāvā savas versijas par to, kā vēsturiskie notikumi varēja mainīt un ietekmēt mūsu visu nākotni.

Viens no intriģējošākajiem rakstiem žurnālā ir Inta Graša veidotais pētījums par lielāko aviokatastrofu Latvijas vēsturē, kad pirms 43 gadiem netālu no lidostas izdzisa 43 cilvēku dzīvības, nogāžoties lidmašīnai, kas no Rīgas devās uz Liepāju.

Atgādināsim, ka arī šis žurnāla numurs nopērkams par simbolisku cenu – 99 santīmiem (“Kurzemes Vārda” abonentiem pieejams par 69 santīmiem), turklāt no nākamā gada žurnālu “Liepājas Vēstules”, kas tāpat iznāks četras reizes gadā, interesentiem visā Latvijā piedāvājam arī abonēt par 3,96 latiem. Turklāt arī te “Kurzemes Vārda” abonenti var ietaupīt − “Liepājas Vēstuļu” gada abonements viņiem pieejams lētāk – par 3,40 latiem. Bet viena žurnāla cena, pērkot to kioskos, nākamgad būs 1,30 latu.

Anda Pūce,
SIA “Kurzemes Vārds” projektu vadītāja

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz