Svētdiena, 5. maijs Ģederts, Ģirts
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Sandra Vensko vadīs ekspertus

Sandra Vensko vadīs ekspertus
28.05.2011 07:07

Atslēgvārdi

Pirmdien notikušajā Latvijas Rakstnieku savienības valdes sēdē, kuru vadīja maija sākumā LRS pilnsapulcē uz diviem gadiem ievēlētais valdes priekšsēdētājs dramaturgs Jānis Jurkāns, apstiprināti jaunie valdes locekļi un komisiju vadītāji.

Atkārtoti valdē ievēlēta LRS Liepājas nodaļas vadītāja, rakstniece Sandra Vensko, kas turpmāk vadīs arī savienības Ekspertu komisiju.

“Ekspertu komisija aktivizē jaunu biedru uzņemšanu organizācijā, izvērtē katra konkrēta literāta radītos daiļdarbus, līdz ar to akceptē vai noraida literāta piederību šai profesionālajai organizācijai,” skaidro S. Vensko. Viņa stāsta, ka komisijas pārvēlēšana notiek reizi divos gados. Par Revīzijas komisijas priekšsēdētāju kļuvis dramaturgs Dainis Grīnvalds, par literāro konsultantu strādās dzejnieks Eduards Aivars, “Literāro akadēmiju” organizēs un vadīs dzejnieks Ronalds Briedis, bet tulkotāju sekciju – Mudīte Treimane. “Noslēgtais sadarbības līgums starp Liepājas pilsētu un Latvijas Rakstnieku savienību paredz, ka šogad uzsāksim īstenot ilgtermiņa projektu – rakstnieka Egona Līva piemiņas balvas “Krasta ļaudis” izveidi un pasniegšanu Liepājā, kas Latvijas kontekstā ir tikpat svarīgs notikums, cik nozīmīgs Liepājai ir Egona Līva vārds,” piebilst S. Vensko.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz