Pirmdiena, 6. maijs Didzis, Gaidis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Siguldā norisināsies Liepājas teātra diena

Siguldā norisināsies Liepājas teātra diena
17.03.2011 17:48

31.martā Siguldas pilsētas kultūras namā notiks Liepājas teātra diena, kas turpmāk varētu kļūt par ikgadēju tradīciju, informēja Siguldas pilsētas kultūras nama direktore Baiba Bože.

Teātra dienas laikā tiks demonstrētas teātra divas izrādes – muzikālā izrāde bērniem “Draudzēsimies” un komēdija “Pidžama sešiem” pieaugušajiem, kā arī būs aplūkojama Liepājas teātra izrāžu kostīmu un rekvizītu izstāde.

Turpmāk Liepājas teātra diena Siguldā varētu norisināties reizi gadā. “Skatīsimies, cik atsaucīgi būs apmeklētāji. Turklāt tas neizslēdz iespēju, ka Liepājas teātris Siguldā varētu viesoties ar atsevišķām viesizrādēm,” piebilda Bože.

Bože pastāstīja, ka Siguldā par tradīciju jau ir kļuvusi Dailes teātra viesizrāžu diena, kas norisinās jūnijā un ir kā Dailes teātra sezonas noslēgums. Siguldas pilsētas kultūras nams plāno šādu sadarbību attīstīt arī ar Liepājas teātri.

Jaunā tradīcija Siguldā sāksies 31.martā plkst.11 ar Liepājas Ceļojošā leļļu teātra muzikālo izrādi bērniem “Draudzēsimies”. Tā vēstīs par zvēriņu dzīvi mežā, tādējādi skarot vides izglītības tēmu.

Savukārt plkst.19 Liepājas teātris pieaugušajiem piedāvās komēdiju “Pidžama sešiem”. Izrādē tiek parādīts asprātīgs, negaidītu un smieklīgu notikumu pilns vakars kādā tipiskā franču ģimenē. Nejauši kopā sanākušie mīlnieki, cenšoties slēpt savas attiecības un atrisināt pārpratumus, samudžina situāciju vēl neatšķetināmākā virpulī, līdz paši vairs nesaprot, kādu lomu spēlē.

Marka Kamoleti lugu “Pidžama sešiem” iestudējis režisors Rolands Augustins (Atkočūns), bet lomās iejuties Edgars Pujāts, Jūlija Ļaha, Egons Dombrovskis, Inese Kučinska, Kaspars Gods un Signe Ruicēna.

No plkst.15 kamerzālē “Cosmo” būs apskatāma Liepājas teātra izrāžu kostīmu un rekvizītu izstāde.

Biļetes iespējams iegādāties Siguldas pilsētas kultūras namā, “Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā un internetā bilesuparadize.lv

LETA

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz