Sestdiena, 18. maijs Inese, Inesis, Ēriks
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Skanēs oriģināldarba “Gaismas vēstījums” pirmatskaņojums

Skanēs oriģināldarba “Gaismas vēstījums” pirmatskaņojums
17.12.2008 16:56

21. decembrī Liepājas Sv.Trīsvienības katedrālē pulksten 18:00 Sandra Vensko un Andris Eniņš ielūdz ikvienu liepājnieku un pilsētas viesi uz koncertu visai ģimenei – oriģināldarba ”Gaismas vēstījums” pirmatskaņojumu. ”Kad tumsa beidzas, iestājas Ziemassvētku miers. Gaisma nāk no sirds, plūst no sirds un vislielākā Dieva dāvana – miers – plūst rāmi un patiesi…

Un tad dzirdam, redzam Eņģeļus, kuri mīt katrā no mums, un mūs sargā ikreiz, kad noticam Gaismai, kas nāk…”.

21. decembra vakarā ikvienam interesentam būs iespēja dzirdēt astoņus Sandras Vensko un Andra Eniņa jaunradītus, šogad tapušus, skaņdarbus, kurus aranžējis Normunds Kalniņš. Šo koncertu vadīs mācītājs Pēteris Kalks un tajā piedalīsies vokālais ansamblis ”Gaismiņa”, Dzintras Orbas vadībā, solisti: Ieva Dreimane – soprāns, Ingus Vanags – baritons, Evija Roderte – saksofons un Normunds Kalniņš – taustiņinstrumenti, bet koncerta Ziemassvētku sajūtas papildinās aktrise Agnese Ose un deju grupa ”Pērles”, ko vada Monta Sprūde.

Par koncerta labskanīgumu, svētdienas vakarā, rūpēsies skaņu un gaismu režisors Jānis Vasilis, bet finansiāli koncerta tapšanā palīdzējusi Liepājas Kultūras pārvalde, Liepājas Kristīgā Radio atbalsta nodaļa un Rotari klubs.

Jāpiebilst, ka paralēli koncertprogrammai tapis arī CD, tā veidošana lielu artavu sniedzis FM Sound studio skaņu režisors Egils Mežs.

Vissirsnīgāko paldies koncerta veidotāji vēlas sacīt solistiem, vokālā ansambļa ”Gaismiņa” dziedātājiem un tiem jaunajiem liepājniekiem, kurus ikdienā kopā saista muzicēšana, un, protams, viņu vecākiem.

Anda Birkenberga,
Liepājas Kultūras pārvaldes Sabiedrisko attiecību speciāliste

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz