Piektdiena, 19. aprīlis Vēsma, Fanija
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Skanīgās Liepājas teātra dienas

Skanīgās Liepājas teātra dienas
26.03.2009 15:17

Atslēgvārdi

Kā katru gadu arī šogad Liepājas teātris atzīmēs Starptautisko teātra dienu. Šogad tas iecerēts daudzveidīgs. Par un ar teātri kopā aicinām būt gan TV Dzintarē, gan Rietumu Radio un, protams, pašu mājās teātrī. No 23. marta skatītājiem TV Dzintarē tiek piedāvāta iespēja skatīties 2007. gadā tapušo filmu ciklu “Latvijas teātra vēsture. Liepājas teātris”.

Filmas autori Mārīte Balode un Jānis Siliņš. Kopumā sešas filmas sērijas tiek demonstrētas ik vakaru ap 18.00 no 23. – 28. martam.

Savukārt 27. martā – īstenajā svētku dienā sadarbībā ar Rietumu Radio un Liepājas pilsētas Kultūras pārvaldi klausītāji aicināti sekot līdzi teātra radošajai dzīvei visas dienas radio raidījumā ”Dāvana Liepājas teātrim”. Tajā jau no plkst. 8.30 – 9.30 viesosies aktrise Maija Romaško, no plkst. 10.00 Zigurds Akmentiņš priecēs klausītājus stāstot teātra anekdotes iz dzīves. Raidījumu laikā skanēs teātra izrāžu mūzika daudzajiem teātra iestudējumiem. Visas dienas garumā skanēs apsveikumi teātrim gaviļu dienā. Raidījumā dzirdēsiet aktieru, teātra mākslinieku un laikabiedru pārdomas par dzīvi, teātri, kā arī interesantus stāstījumus par teātra vēsturi un spilgtākajiem notikumiem.

Sestdien plkst. 10.00 radio saruna ar Liepājas teātra galveno režisoru Mārtiņu Eihi raidījumā ”Pavisam privāti”.

Liepājas teātrī piektdien, 27. martā plkst. 19.00 skatītāji aicināti nenokavēt un priecāties līdzi koncertuzvedumā ”Uzmanību, filmējam!”. 28. martā plkst. 13.00 tiks demonstrēti Liepājas teātra izrāžu ”Kaupēn, mans mīļais”, ”Santa Krusa” un ”Lilioms” videoieraksti.

Anita Lūsēna,
Liepājas teātra Mārketinga daļas vadītāja

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz