Svētdiena, 19. maijs Sibilla, Teika, Lita
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Skolotājas izstādē rāda savus vaļaspriekus

Skolotājas izstādē rāda savus vaļaspriekus
05.10.2011 12:49

Šodien, 5. oktobrī plkst. 16.00 Bērnu un jaunatnes centra filiālē “Vaduguns” par godu Skolotāju dienai tiek atklāta pilsētas skolotāju radošo darbu izstāde “Ko prot skolotājs?”, informē centra jauno žurnālistu pulciņa dalībnieces Estere Kalks un Ginta Ore.

Izstāde tradicionāli tiek rīkota jau septīto gadu, un tajā savus vaļaspriekus demonstrē 39 pedagogi no visām Liepājas skolām. Izstāde apskatāma līdz 28. oktobrim.

Salīdzinot ar pērno gadu, šogad skolotāji vairāk šuvuši, tamborējuši, pērļojuši, cepuši kūkas utt. Izpalikusi pagājušā gadā tik populārā lieta  – gleznas krustiņdūrienā.

Toties izstādes apmeklētājus ar savu fotogrāfijās iemūžināto “kūku galeriju” iepazīstinās Liepājas 15. vidusskolas skolotāja Linda Fiļipova. Viņa arī cienās ar savu pašcepto kūku izstādes atklāšanā.

Jaunums, kas piesaista uzmanību, ir divu skolotāju – Liepājas Katoļu pamatskolas skolotājas Zanes Zālītes un bērnudārza “Margrietiņa” vadītājas Janas Rūces kopīgi iedziedātais disks ar pašsacerētu mūziku un vārdiem. Savukārt J.Čakstes 10. vidusskolas pedagogu veidotais manekens ir “draudzīgs saržs” par skolotāju ikdienu.

Kā uzsver Liepājas BJC vizuālās un lietišķās mākslas metodiķe Vineta Bērziņa, šī ir izstāde bez vietu noteikšanas, bet tā dod stimulu skolotājiem parādīt saviem kolēģiem, ko viņi prot ārpus mācību stundām. Pats galvenais ir satikšanās prieks! Izstādes atklāšanā skolotāji satiekas, līdzi ņemot arī kādu pašgatavotu gardumu, iedzerot kafiju un priecājoties viens par otra darbiem.

Izstādi apskatīt līdz oktobra beigām aicināts ikviens interesents, kas vēlas uzzināt, ko mūsu skolotāji prot ārpus sava darba laika.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz