Sestdiena, 4. maijs Viola, Vizbulīte, Vijolīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Slimnīcai jau trešais kalendārs

Slimnīcai jau trešais kalendārs
19.12.2011 07:08

Arī šogad – jau trešo reizi – Liepājas Reģionālās slimnīcas mediķi, kuru vaļasprieks ir fotografēšana, izveidojuši kalendāru nākamajam gada.

 

Atšķirībā no citām reizēm iepriekšējiem trim fotografējošajiem ārstiem ar savām fotogrāfijām ir pievienojušies citi kolēģi gan no mūsu slimnīcas, gan arī Kuldīgas un Ventspils.

Iecere par kalendāra veidošanu pirms vairāk nekā četriem gadiem radusies mūsu slimnīcas Reanimācijas nodaļas vadītājam Ivaram Krastiņam, kura vaļasprieks ir fotografēšana. Piesaistot domubiedrus no kolēģu vidus – bērnu ārstus Solvitu Bušu-Krampi un anesteziologu-reanimatologu Jāni Rozentālu, radīts pirmais kalendārs. Arī otrajā bija šo trīs autoru darbi, bet šogad to loks ir paplašinājies. “Man šķiet tā – jo vairāk autoru, jo labāk,” par nākamā gada kalendāru saka I. Krastiņš, kurš mudinājis arī fotografējošos kolēģus gan no mūsu pašu, gan citām Kurzemes slimnīcām iesaistīties projektā. Iepriekšējiem trim autoriem šogad pievienojušās mūsu slimnīcas ārstes Inga Vigule un Diāna Aigare, laborante Solvita Liniņa, māsiņa Dina Keiša un māsu palīdze Jeļena Bogomolova. Kalendārā tāpat skatāmas Kuldīgas slimnīcas vadītāja Ivara Eglīša, kā arī Ziemeļkurzemes slimnīcas (Ventspils) ārsta Aigara Brencēna un māsiņas Guntas Brencēnas fotogrāfijas. 

“Kurzemes ārsti un medicīnas māsas pēc darba joprojām atgūst spēkus pie jūras, ezera, mežmalā un mazpilsētā gan bez fotokameras rokās, gan ar to, katrs ar savu īpatnējo, neatkārtojamo redzējumu,” – tā kalendāra ievadā saka I. Krastiņš. Pērn mediķu veidoto kalendāru varēja iegādāties pārdošanā, taču šogad to saņems tajā ievietoto fotogrāfiju autori un to slimnīcu darbinieki, kuru mediķi ir iesaistīti šajā projektā. Kalendāru izdevusi Edgara Bataraga dizaina studija.

Kristīne Pastore,
“Kurzemes Vārds”


“Kurzeme. 2012” – tā nosaukts kalendārs, kurā ievietoti gan Liepājas Reģionālās slimnīcas mediķu, gan viņu Kuldīgas un Ventspils kolēģu tvertie fotomirkļi. 
 

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz