Otrdiena, 7. maijs Henrijs, Jete, Henriete, Enriko
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

TC “baata” notiks Lieldienu pasākumi visai ģimenei

TC “baata” notiks Lieldienu pasākumi visai ģimenei
20.03.2013 14:49

Atslēgvārdi

Sestdien, 30.martā, tirdzniecības centrā “baata” darbosies tradicionālais Latvijā ražotās pārtikas tirdziņš, būs apskatāma trušu izstāde un varēs pilnveidot savas zināšanas Lieldienu svinēšanā, informē TC “baata” mārketinga speciāliste Baiba Indriksone.

No plkst.12.00 līdz 15.00 trīs Zaķu vadībā visi aicināti uz jautrībām Lieldienu noskaņās. Zaķis Vingrotājs palīdzēs izkustināt ķermeni un garu, lai labāk sokas Lieldienu izdarības. Kopā ar Zaķi Mākslinieku varēs izrotāt un pēc tam izvietot izstādē pašu veidotos olu zīmējumus, savukārt, Zaķis Pastaliņš sniegs iespēju interesanti apgūt Lieldienu paražas, ticējumus, mīklas un tautasdziesmas.

Tirdziņa apmeklētājiem tiks piedāvāts plašs Latvijā ražotās produkcijas klāsts, ko varēs iegādāties par ražotāja cenām, būs medus un bišu produkti, pašcepta maize, cepumi un rauši, lauku piena produkti, mājās gatavoti sieri, gaļas kūpinājumi un žāvējumi, kūpinātas zivis, kā arī citi vietējie ražojumi.

Pārtikas tirdziņa darba laiks no plkst.9.00 līdz plkst.17.00.

Šķirnes trušu izstāde TC ”baata” 1.stāvā būs apskatāma no 28. līdz 30.martam. Izstādē būs apskatāmas tādas trušu šķirnes kā Burgundas, Lielais gaišais sudrabotais, Kalifornijas, Franču auntrusis, Lielā Šinšila un citu šķirņu pārstāvji. Izstādes organizētāji ir Latvijas šķirnes trušu audzētava ”Poriņi”.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz