Otrdiena, 19. marts Jāzeps, Juzefa
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Teātrim meklēs vēl vienu valdes locekli

Teātrim meklēs vēl vienu valdes locekli
Foto: liepaja.lv
22.05.2018 07:02

"Kurzemes Vārds"

Lai stiprinātu Liepājas teātra nozīmi Latvijas un starptautiskā mērogā, kā arī uzlabotu organizatorisko struktūru, Liepājas pašvaldība izsludinājusi pretendentu atlasi uz Liepājas teātra otra valdes locekļa amatu. Pieteikties tam var līdz 30. maijam.

SIA “Liepājas teātris” valdē turpmāk būs divi valdes locekļi. Jaunā valdes locekļa galvenie pienākumi būs teātra finanšu un saimnieciskās darbības nodrošināšana, savukārt otrs valdes loceklis būs atbildīgs par māksliniecisko darbību. Par māksliniecisko darbību arī turpmāk atbildēs līdzšinējais Liepājas teātra valdes loceklis Herberts Laukšteins. Liepājas domes mārketinga un sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Zita Lazdāne uz jautājumu, vai konkurss uz Liepājas teātra vēl viena valdes locekļa amatu izsludināts tādēļ, ka H. Laukšteins netiek galā ar saviem pienākumiem, atbildēja noliedzoši. “Slodze ir ļoti liela, un tika nolemts atvieglot Herberta Laukšteina ikdienu,” viņa paskaidroja un papildināja, ka kultūras iestādēs tā kļūst par praksi ieviest divus valdes locekļus, nošķirot atbildību par mākslinieciskajiem un saimnieciskajiem jautājumiem.

Lai pieteiktos amatam, pretendentam ir nepieciešams maģistra grāds ar vadības zinībām saistītā jomā, jāpārzina kultūras nozares normatīvie akti, jābūt ar vismaz triju gadu pieredzi uzņēmuma vai struktūrvienības vadītāja amatā. Tāpat vēlamas vismaz vienas Eiropas Savienības oficiālās valodas zināšanas. Tas nozīmē, ka nav noteikts svešvalodu ierobežojums, tā tikpat labi var būt arī lietuviešu, franču vai cita svešvaloda, kas jāzina pretendentam, paskaidroja Z. Lazdāne. Ar pilnu amata prasību sarakstu var iepazīties Liepājas teātra mājaslapā liepajasteatris.lv un CV-online tīmekļa vietnē www.cv.lv. Pretendenti atlasei var pieteikties līdz 2018. gada 30. maijam. Lai gan pieteikšanās termiņš ir īss, Z. Lazdāne sacīja, ka 10–14 dienas ir ierasta prakse.

Kandidātu nominēšanas komisiju vadīs Liepājas pilsētas pašvaldības izpilddirektors Ronalds Fricbergs. Par komisijas locekļiem ir apstiprināti Liepājas pilsētas domes deputāte Linda Matisone, Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas Personāla daļas vadītāja Aija Nelsone un Liepājas Kultūras pārvaldes vadītāja vietnieks Nauris Lazdāns.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz