Piektdiena, 19. aprīlis Vēsma, Fanija
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Tiekamies amatierteātru festivālā “Te un nekur citur!”

Tiekamies amatierteātru festivālā “Te un nekur citur!”
24.03.2011 15:31

Atslēgvārdi

Nedēļas nogalē, 26. un 27. martā, Liepājas Latviešu biedrības namā un Liepājas Leļļu teātrī norisināsies 4. Starptautiskais amatierteātru festivāls “Te un nekur citur!”.

Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra Tautas teātris ar saviem domubiedriem no Latvijas un Lietuvas aicina apmeklēt sešas tematiski daudzveidīgas izrādes.

Kā jau iepriekš ziņots, atzīmējot Starptautisko teātra dienu, Liepājā marta beigās norisināsies 4.Starptautiskais amatierteātru festivāls ”Te un nekur citur!”. Tajā jau ceturto reizi Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra Tautas teātris vienkopus pulcēs skatuves mākslas cienītājus, tā veicinot režisoru un aktieru jaunradi un sadarbību profesionālās meistarības jomā un piedāvājot interesentiem iepazīties ar vietējo un ārzemju amatierteātru sniegumu.

Kā uzsver festivāla radošā komanda, festivāla būtība ir balstīta uz teātra mākslas pieejamību, tāpēc arī šogad visas izrādes varēs noskatīties bez maksas.

Šoreiz festivāla organizatori skatītāju un žūrijas vērtējumam piedāvās sešas tematiski daudzveidīgas izrādes, kuras izspēlēs amatierteātri no Kokneses, Ogres, Ventspils, Jelgavas, Saldus un Telšiem /Lietuva/.

Lai gan sākotnēji bija ieplānotas 7 izrādes, nedēļas sākumā kļuva zināms, ka Sāremas amatierteātris ”Salme Vallateater” (Igaunija) tomēr nevarēs ierasties, tāpēc ir nelielas izmaiņas festivāla programmā.

4. Starptautiskā amatierteātru festivāla ”Te un nekur citur!” programma

26.martā

13:00 – festivāla atklāšana Rožu laukumā

13:30 – Liepājas Tautas teātra koncertuzvedums ”Te un nekur citur”, režisore Ināra Kalnarāja (Liepājas Latviešu biedrības nama lielā zāle)

15:00Jānis Jurkāns ”Amālija”, Saldus Tautas teātris, režisore Inese Legzdiņa (Leļļu teātris)

17:00Evita Sniedze ”Kreisais pagrieziens”, Kokneses amatierteātris, režisore Inguna Strazdiņa (Kamerzāle)

19:00Žans Batists Moljērs ”Dons Žuans”, Ogres Tautas teātris, režisors Jānis Kaijaks, (Liepājas Latviešu biedrības nama lielā zāle)

27.martā

10:00 – Improvizācijas meistarklase ”Rīta rosme”, vada Astra Kacena (Leļļu teātris)

12:00Māra Zālīte ”Dzīvais ūdens”, Ventspils teātris, režisors Agris Krūmiņš (Liepājas Latviešu biedrības nama lielā zāle)

14:00Jevgēņijs Griškovecs ”Vienlaicīgi”, Jelgavas Ādolfa Alunāna teātris, režisors Kristīne Zorova (Leļļu teātris)

16:00Laimute Pocevičiene ”Penelope”, Telšu Žemaites dramatiskais teātris/Lietuva/, režisore Laimute Pocevičiene, (Liepājas Latviešu biedrības nama lielā zāle)

Festivālam finansiālu atbalstu sniedza Liepājas pilsētas pašvaldības iestāde ”Kultūras pārvalde”, bet informatīvais atbalstītājs – SIA ”Liepājas tramvajs”.

Anda Birkenberga
Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra
Projektu vadītāja

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz