Svētdiena, 28. aprīlis Terēze, Gundega
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Tiešsaistē tiksies ar Janu Egli un Aivaru Eipuru

Piejūras pilsētu literārā akadēmija (PPLA) aicina uz tiešsaistes pasākumiem – trešdien, 16. martā, pulksten 18 praktiskā nodarbība ”Pavasara dialogi” ar rakstnieci un dzejnieci Janu Egli un ceturtdien, 17. martā, pulksten 12 tikšanās ”Iedvesma un profesionālās iemaņas” ar Aivaru Eipuru, informē akadēmijas pārstāve Gunita Lagzdiņa-Skroderēna.

Tiešsaistē tiksies ar Janu Egli un Aivaru Eipuru
Jana Egle. (Foto: Andris Gertsons)
14.03.2022 09:57

liepajniekiem.lv

Februāra praktiskajā nodarbībā PPLA dalībnieki saņēma mājasdarbu: dzejas aizbildņiem jāuzraksta dzejolis vai dzejoļu cikls par tēmu ”Pavasara tuvošanās”, savukārt prozas pārstāvjiem – par jebkādu tēmu jebkura žanra teksts, kas sastāvētu no dialogiem. Tika iesūtīti vairāk nekā 30 mājasdarbi.

16. martā tiešsaistē notiks šo tekstu apspriešana kopā ar praktikuma vadītāju Janu Egli (drīkst piedalīties arī tie, kuri mājasdarbu neizpildīja). Pasākumu var apmeklēt šeit (ID: 616 213 5238, parole: Gd4Gkp).

Savukārt 17. martā tiešsaistē tikšanās ar dzejnieku un dzejas konsultantu Aivaru Eipuru, kurš runās par literārajām aktivitātēm Latvijā, dalīsies pieredzē par iedvesmas un iemaņu nozīmi, kā arī iepazīstinās ar savu dzeju un aicinās pasākuma dalībniekus uzrakstīt dzejoli visiem kopā.

Pasākumu var apmeklēt šeit (ID: 616 213 5238, parole: Gd4Gkp).

Visu nodarbību apmeklējums ir brīvprātīgs, un jauni dalībnieki var pievienoties jebkurā brīdī. Ja interesē šāda veida aktivitātes (lekcijas, meistarklases un tikšanās ar atzītiem rakstniekiem, dzejniekiem un dramaturgiem), rakstiet uz e-pastu: [email protected], un saņemsiet visu informāciju par gaidāmajām PPLA nodarbībām un pasākumiem.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz