Piektdiena, 19. aprīlis Vēsma, Fanija
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Top filma par jauniešiem

Top filma par jauniešiem
02.02.2007 15:00

0

Atslēgvārdi

Padarīt latviešu kino starptautiski konkurētspējīgu un rādīt to pilnās zālēs – tik ambiciozu mērķi sev izvirzījusi jaunā kinokompānija “Red Cats film studio”, kas šogad apņēmusies skatītājiem visā Baltijā prezentēt savu pirmo lielo veikumu – režisora Jāņa Norda spēlfilmu “Amatieris”. “Amatieris” iecerēts kā mūsdienu jaunieša dzīves pieredzes portrets, kas balstīts nevis fantāzijas lidojumā, bet gan reālās situācijās, kuras ik dienu piedzīvo jauni cilvēki Rīgā vai jebkurā citā lielpilsētā. Neko nepaspilgtinot un nenotušējot, kā arī apzināti izvairoties no jebkādas moralizēšanas, “Amatieris” uz dinamiska un aizraujoša sižeta fona precīzi atainos mūsdienu jaunieša centienus par katru cenu pašapliecināties un, galvenais, atrast savu vietu dzīvē.

“Stāsts ir par jaunību – visā tās ideālismā, paštaisnumā un kompromisu neesamībā. Stāsts ir arī par izvēli, kuru mums ik dienu nākas izdarīt, kaut gan neviens tā arī nav pateicis – kā un kāpēc,” stāsta režisors un filmas scenārija autors. “Amatiera” pirmizrāde paredzēta 2007.gada novembrī.

Tagad sadarbībā ar “Film Angels Studio” uzsākta aktieru atlase filmas galvenajām lomām, kā arī notiek filmēšanas vietu izvēle. Drīzumā tiks izsludināts starptautisks konkurss par iespēju radīt mūziku filmai “Amatieris” un atvērta mājaslapa, kurā ikvienam Latvijas jaunietim būs iespēja pieteikties kādai mazai lomai.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz