Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

TV – Teātrī spēkiem mērosies trusītis un lauva

TV – Teātrī spēkiem mērosies trusītis un lauva
07.04.2009 13:21

Atslēgvārdi

Šotrešdien, 8.aprīlī, pulksten 11 Liepājas teātrī pirmizrādi piedzīvos muzikāla bērnu izrāde divās daļās “Kā Brālītis Trusītis uzvarēja Lauvu”, kuras dramatizējumu pēc afrikāņu tautas pasaku motīviem veidojusi izrādes režisore Lelde Kaupuža-Eglinska. Izrādes pamatā ir stāsts, kas labi pazīstams arī mazajiem Latvijas skatītājiem.

Augumā mazais Trusītis ar atjautību, viltību un gudrību pierāda lielajiem dzīvniekiem, ka spēks mīt arī viņā. Pārvarot savas bailes, Trusītis uzveic zvēru karali Lauvu un pierāda, ka visa panākumu atslēga slēpjas ticībā sev, nevis spēkā un auguma varenībā. Uz izrādi īpaši aicināti pirmsskolas un sākumskolas vecuma bērni, taču gaidīti būs arī lielāki skatītāji. Drošsirdīgā Trusīša piedzīvojumi risināsies eksotiskā džungļu valstībā, kuru uz skatuves uzburs Inga Ādmine, savukārt izrādes kostīmus veidos Jūlija Ļaha. Pasakainais stāsts uz skatuves realizēsies košā iestudējumā, kur liela uzmanība būs veltīta Oleksija Demčenko komponētajām  un aranžētajām dziesmām ar Ērika Vilsona vārdiem un Ritas Grīnfeldes kustību elementiem. Galvenajās – Trusīša un Lauvas – lomās iejutīsies aktieri Marģers Eglinskis un Armands Kaušelis, džungļu pasaulē satiksim arī Maritu Lūriņu, Kasparu Godu, Ingu Kniploku, Edgaru Pujātu, Egonu Dombrovski un Inesi Kučinsku.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz