Ceturtdiena, 16. maijs Edijs, Edvīns
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Var izņemt bezmaksas ieejas kartes

Var izņemt bezmaksas ieejas kartes
19.02.2010 14:00

No šodienas Liepājas Olimpiskā centra kasē, kā arī visās “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās iepriekšējo gadu titulu “Goda liepājnieks” un “Gada liepājnieks” ieguvēji un esošie nominanti bez maksas var saņemt ieejas kartes uz 19. martā pulksten 18 Liepājas Olimpiskā centra lielajā zālē paredzēto svinīgo Goda un gada liepājnieku apbalvošanas ceremoniju.

Savukārt no rītdienas, 20. februāra, turpat pie bezmaksas ieejas kartēm uz šo sarīkojumu var tikt ikviens liepājnieks vai pilsētas viesis.

Liepājas Kultūras pārvaldes attīstības projektu vadītāja Krista Kalnarāja norāda, ka svinīgais sarīkojums paredzēts divās daļās. Pirmajā daļā pasniegs goda rakstus un svinīgi sveiks titulu ieguvējus, bet pēc tam Liepājas Simfoniskais orķestris viesdiriģenta Normunda Šnē vadībā atskaņos piecas jaunradītas simfoniskās miniatūras koncertā “Imanta Kalniņa kino un teātra mūzikas pērles”. “Pēc koncerta turpināsies saviesīgas sarunas grupas “Free Strings” spēlētās mūzikas fonā, darbosies arī foto salons, kur skanēs arī saksofons Alex izpildījumā,” vakara turpinājumu uzbur K. Kalnarāja.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz