Trešdiena, 8. maijs Staņislava, Staņislavs, Stefānija
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

“Voļņica” ielūdz uz koncertu

“Voļņica” ielūdz uz koncertu
24.09.2010 15:08

Atslēgvārdi

Svētdien, 26. septembrī, pulksten 16:00 Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē uz krāšņu 2009./2010. gada sezonas atskaites koncertu ielūdz Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra Tautas dziesmu ansamblis “Voļņica” Tatjanas Beļikovas vadībā. Ieeja sarīkojumā bez maksas.

Laiks pārskaitījies ātri, iemetot mūs atkal rudens darbos, krāsās un noskaņās. Tik ātri, ka sajūtas netiek tam līdzi, tāpēc vajag uz mirkli piesēst un visu apdomāt, lai pēc tam celtos un ietu jaunos darbos, jaunās krāsās, un sajustu aizvien jaunas – gaišām domā un cerībām pārpilnas – emocijas.

Tieši ar šādu domu uz savu koncertu 26.septembrī Rožu zālē ielūdz Tautas dziesmu ansamblis “Voļņica”, kurš atskatās uz aizvadīto sezonu. Nosvinēta kolektīva 20. gadu jubileja, ar labiem panākumiem sniegtas koncertprogrammas Latvijā un Starptautiskajos festivālos: “Ar Krieviju sirdī” Maskavā, “Krievijas vilnis 2010” Lietuvā un “Draudzības vainags” Batlkrievijā.

Ansamblī vienkopus savijas daudzu tautību kultūras tradīcijas, tā repertuārā ir gan krievu, baltkrievu, ukraiņu, gan čigānu, ebreju, spāņu, vācu un latviešu dziesmas.

Anda Birkenberga

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz