Lai nodrošinātu ērtu vietnes izmantošanu un uzlabotu šīs vietnes veiktspēju un funkcionalitāti, mēs izmantojam sīkdatnes. Turpinot pārskatīt šo lapu, Jūs piekrītat sīkdatņu saglabāšanai Jūsu ierīces atmiņā. Turpināt Vairāk informācijas

Sestdiena, 20. jūlijs

Vārdadiena: Ramona, Ritma

Sparģeļi aug ātrāk nekā sēnes  (11)

Atslēgvārdi sparģeļi | saimniecība | Ramūns Bukausks

  • Komentāri (11)
  • 0

Komentāri (11)

  • 11.07.2019 11:24 Ziņot

    zennarius

    Fufelis

  • IP: **.***.***.202 11.07.2019 17:33 Ziņot

    nebūs tik ātri

    mūsu dižpārdoklis,bet,labi,ka var izaugušus tirgot puķu pārdevējiem priekš puķu pušķiem....

  • 11.07.2019 17:58 Ziņot

    Zane

    Kurzemē ir vēl citi sparğeļu audzētāji

  • IP: **.***.***.202 11.07.2019 18:46 Ziņot

    mēs

    pavasaros rokam pļavās,zināmās vietiņās...ļoti labs produkts,arī paparžu dzinumus..

  • 11.07.2019 20:04 Ziņot

    Debloidonskis

    Nezāles aug vēl ātrāk. Vai tapēc man tās jāēd.
    Debīlisms.

  • 11.07.2019 21:17 Ziņot

    Loti garsigi

    Sakuma loti saudziwm negarso. Bet ja pagatavo pareizi, loti garsigi!!!Mes edam gaisos spargelus, draugi suta no Vacijas. Rwcepte( Vispirms notira ar kartupelu tiramo naziti mizas un pa to laiku uzvara udeni, vajag platu katlu lai var ielikt spargelus visa garuma katla, pieber diezgan sali , vara kadas 15min , jaskatas lai neparvara un ari lai nav cieti. Tad izvara olas un panna izkause svietu.Un izvara kartupelus. uz skivja liek apmeram vienai porcijai 4lidz 5 spargelus, parlej ar karstu kausetu sviestu un uzliek pargrieztu varitu olu un uzliek varitus kartupelus un uz spargeliem uzkaisa sali, Ja nebus pietiekosi sals, reti kuram sakuma garsos!!! Bet kad bus pareizi pagatavots, loti loti garsigi!!!Pirmo reizi pirms 20 gadiem kad edam, arprats likas cik negarsigs ediens!Tagad katru gadu sezonas laika no 15. aprila lidz maija vidum iecienitakais ediens!!!!Tikai mums sutisana sanak padargi jo sanemam no Belicas Vacija kur audze spargelus. Aizmirsu pateikt ka ed klat vel loti labu planas skeles sagrieztu skinka galu.

  • 11.07.2019 23:09 Ziņot

    fridis

    kas tie par sūdiem atkal ir latvija tadus mēslus nēd atkal kaut kādas nezales grib ieviest .

  • 12.07.2019 06:03 Ziņot

    to ļoti garšīgi

    tad jau sanāk dzīva sāls-vārot pieber diezgan sāls un pēc tam vēl pirms ēšanas uzkaisa sāli.FUI.Kas ir planas skeles skinsis?

  • IP: **.***.***.202 12.07.2019 09:30 Ziņot

    NJU

    aiziet,esmu jau trīs reizes komentējis,dzēšat mani iepelēkā krāsā!

  • 14.07.2019 15:10 Ziņot

    Pelīte

    Ļoti garšīgi super malacis.

  • 15.07.2019 13:46 Ziņot

    Novadnieks

    Kā ar naglām? Var braukt droši?

+ skatīt visus Atlikušie simboli: 500

Pievieno komentāru

liepajniekiem.lv neatbild par rakstiem pievienotajiem komentāriem. Aicinām ievērot pieklājību, toleranci un iztikt bez rupjībām.

Portālā aizliegts ievietot:
- personas godu un cieņu aizskarošu, draudošu, apmelojošu informāciju;
-musināt uz rasu vai etnisko neiecietību;
-komentārus, kas neatbilst Latvijas Republikas likumdošanai;
- komerciāla rakstura informāciju vai jebkāda veida reklāmu un aģitāciju.

Noteikumu neievērošanas gadījumā, liepajniekiem.lv patur tiesības komentārus dzēst, slēgt iespēju komentēt un ziņot tiesībsargājošām iestādēm.

Uzmanību!!!
Lai mazinātu iespēju portālā manipulēt ar komentētāju viedokli un noskaņojumu, komentāri, kuru autori diskusijās piedalās ar vairākiem vārdiem, tiek iezīmēti pelēkā krāsā. Tā kā šis process ir tehnisks, ir iespējamas situācijas, kurās iekrāsotie komentāri var nebūt no viena autora, vai arī neiezīmētos komentārus rakstījusi viena un tā pati persona.

Pamanīji neatbilstošu saturu? Būsim pateicīgi, ka par to informēsi mūs!