Lai nodrošinātu ērtu vietnes izmantošanu un uzlabotu šīs vietnes veiktspēju un funkcionalitāti, mēs izmantojam sīkdatnes. Turpinot pārskatīt šo lapu, Jūs piekrītat sīkdatņu saglabāšanai Jūsu ierīces atmiņā. Turpināt Vairāk informācijas

Pirmdiena, 11. decembris

+3°C
Vējš: DA 7.8 m/s
Laika ziņas Liepājā

Vārdadiena: Valdemārs, Valdis, Voldemārs

Divi "garšīgi" eksāmeni  (13)

Atslēgvārdi 48.arodvidusskola

  • Komentāri (13)
  • 0

Komentāri (13)

  • 30.06.2008 07:42 Ziņot

    pavards

    nabaga puisis, šitāda barga komisija!!!

  • 30.06.2008 08:37 Ziņot

    kauns!

    A to, ka eksāmenu likušie viesnīcu servisa speciālisti, to gan aizmirsuši pieminēt :P

  • 30.06.2008 09:20 Ziņot

    ......................

    Kas tādu draņķi vispār var ieēst?

  • 30.06.2008 11:07 Ziņot

    liepājniece

    :)) komisija izskatās jau stipri pārēdusies..... :))))

  • 30.06.2008 11:42 Ziņot

    if...

    redzot, kas sez komisija, jasmejas... :D :D :D Kulinares... :D :D :D Tad jau es esmu pilots!

  • 30.06.2008 11:43 Ziņot

    vertetajs

    ko tas pikelis vispar pats var kaut ko izdarit??? :D :D :D

  • 30.06.2008 13:13 Ziņot

    kuņģa kalps

    es labprāt piedalītos komisijā ;) ir pieredze degustēšanā

  • 30.06.2008 14:15 Ziņot

    māšele

    Nekāds speciālists viņš nav. Visnīca ir prakses vieta. Vot tā ir vieta, kur tiešām ir jāstrādā, un kur Tevi uztver kā darbinieku nevis tikai kā praktikantu. Tā ir vieta, kur jāstrādā nevis jāpienes kartupeļi pavāriem kā to darījuši citi praktikanti savā prakses laikā. Kritizētāji paši neprot izpelnīties uzslavas - noliek citus, ja tiem sanāk.

  • 01.07.2008 00:20 Ziņot

    mafanja

    "vertetajs" hotelosj bi videt 4to ti mozhesh zdelatj... znaesh hotj 4to takoe perepelka?

  • 01.07.2008 08:16 Ziņot

    AAA

    Tādu "dranķī' ieēst var un pat ļoti labi. Nevajag būt pašiem DRAŅĶIEM un tad viss būs kārtībā.

    Jaunie pavāri malači, bet īsti pavāri viņi kļūs tikai ar laiku- jāiegūst pieredze, bet tas nāk ar gadiem....

    Vēlu veiksmi pavāriem, viesnīcu servisu darbiniekiem, šuvējiem u.t.t.

  • 01.07.2008 23:34 Ziņot

    Dadzis

    ~vertetajs~izklausas ka es tevi pazistu... es ar savu darbu nekad nelielos , pec tavas kritikas tu neko nesajedz no ediena.. ja es smelos ideju pa paipalu ka edienu ko varu pagatavot no savas darba vietas ,bet ar ko un ka pagatavot un ko likt klat lai novestu vinju lidz savam garsas niansem es pats izdomaju. Mani apmacija mani kolegi un es saubos ka tu izsti izproti vispar kautko no ediena ....Liels paldies Maniem prieksniekiem kas mani apmacija :)

  • 08.10.2008 15:56 Ziņot

    belašs

    Kas no tā visa tika degustēts? Bildē izskatās, ka galvenais ēdiens nav viss tas ,kas uz paplātes, bet...

  • 15.02.2013 21:24 Ziņot

    gosis

    es pats esmu beidzi pavara skolu un si komiija ir forsa paldies skolotajiem zaigai finkai agrita sulcei silvijai mamei un citam skolotajam:)

+ skatīt visus Atlikušie simboli: 500

Pievieno komentāru

liepajniekiem.lv neatbild par rakstiem pievienotajiem komentāriem. Aicinām ievērot pieklājību, toleranci un iztikt bez rupjībām.

Portālā aizliegts ievietot:
- personas godu un cieņu aizskarošu, draudošu, apmelojošu informāciju;
-musināt uz rasu vai etnisko neiecietību;
-komentārus, kas neatbilst Latvijas Republikas likumdošanai;
- komerciāla rakstura informāciju vai jebkāda veida reklāmu un aģitāciju.

Noteikumu neievērošanas gadījumā, liepajniekiem.lv patur tiesības komentārus dzēst, slēgt iespēju komentēt un ziņot tiesībsargājošām iestādēm.

Uzmanību!!!
Lai mazinātu iespēju portālā manipulēt ar komentētāju viedokli un noskaņojumu, komentāri, kuru autori diskusijās piedalās ar vairākiem vārdiem, tiek iezīmēti pelēkā krāsā. Tā kā šis process ir tehnisks, ir iespējamas situācijas, kurās iekrāsotie komentāri var nebūt no viena autora, vai arī neiezīmētos komentārus rakstījusi viena un tā pati persona.

Pamanīji neatbilstošu saturu? Būsim pateicīgi, ka par to informēsi mūs!