Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

NVO projektu līdzfinansēšanas un Veselības veicināšanas projektu konkursos iesniegti 55 projektu pieteikumi

NVO projektu līdzfinansēšanas un Veselības veicināšanas projektu konkursos iesniegti 55 projektu pieteikumi
Foto: Egons Zīverts
30.03.2017 16:24

liepajniekiem.lv

Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas Nevalstisko organizāciju projektu līdzfinansēšanas konkursā un Veselības veicināšanas projektu konkursā kopumā ir iesniegti 55 projektu pieteikumi, portāls uzzināja Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas sabiedrisko attiecību un mārketinga daļā.

NVO konkursa mērķis ir atbalstīt sabiedriski nozīmīgu programmu, projektu un pasākumu īstenošanu Liepājas pilsētā, kā arī veicināt iedzīvotāju aktivitāti un līdzdalību aktuālu problēmu risināšanā. Kopumā šajā konkursā ir iesniegti 33 projektu pieteikumi par kopējo summu 46 723 eiro. 2017. gadā NVO projektu līdzfinansēšanas konkursā ir paredzēts līdzfinansējums 30 000 eiro apmērā.

Piektdien, 31.martā, Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas Nevalstisko organizāciju projektu izvērtēšanas komisija iepazīsies ar iesniegtajiem projektu pieteikumiem un lems par atbilstību konkursa nolikumam un līdzfinansējuma piešķiršanu.

Konkursa rezultātā paredzēts sekmēt NVO darba kvalitātes uzlabošanos un veicināt sadarbību starp pašvaldību un nevalstiskajām organizācijām, kā arī nevalstisko organizāciju starpā. Pašvaldības finansējums tiks piešķirts NVO projektu līdzfinansēšanai, tādēļ būtiska ir pašu organizāciju spēja piesaistīt finansējumu arī no citiem avotiem.

Savukārt Veselības veicināšanas projektu konkursā ir iesniegti 22 projektu pieteikumi par kopējo summu 12 333 eiro. Konkursa kopējais budžets 2017.gadā ir 7 000 eiro. Iesniegtie projektu pieteikumi paredz īstenot aktivitātes, kas veicinātu drošu un veselīgu dzīvesveidu.

Līdzfinansēti tiks projekti un pasākumi veselīga dzīvesveida veicināšanai atbilstoši prioritārajām veselības veicināšanas jomām. 2017.gadā šīs jomas ir bērnu un pieaugušo traumatisma profilakses pasākumi (tostarp drošības veicināšana), infekciju slimību profilakse (tostarp higiēnas veicināšana un mutes veselība), kā arī veselības veicināšana darba vietās.

Pirmdien, 3.aprīlī, Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas Nevalstisko organizāciju projektu izvērtēšanas komisija iepazīsies ar iesniegtajiem projektu pieteikumiem un lems par atbilstību konkursa nolikumam un līdzfinansējuma piešķiršanu.

Abos konkursos pieteiktie projekti un pasākumi tiks īstenoti 2017.gadā.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz