Sestdiena, 20. aprīlis Mirta, Ziedīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Pagarināts pieteikšanās laiks iespējai tūrisma uzņēmumiem saņemt energoauditora konsultāciju un veikt bezmaksas energoauditu

Pagarināts pieteikšanās laiks iespējai tūrisma uzņēmumiem saņemt energoauditora konsultāciju un veikt bezmaksas energoauditu
01.03.2010 16:40

Atslēgvārdi

Valsts SIA “Vides projekti” realizētā projekta “SeETCOM– ilgtspējīga enerģētika tūrisma nozarē” ietvaros Liepājas reģionā naktsmītņu, kempingu, pirts un SPA, kā arī ēdināšanas uzņēmumiem ir iespēja pieteikties energoaudita konsultācijām.

Energoaudita konsultācijās eksperts veiks objekta energoefektivitātes mērījumus, konstatēs nepieciešamos uzlabojumus un ieteiks risinājumus, sniegs informāciju par iespējamo finansu instrumentu piesaistes iespējām. Šīs konsultācijas uzņēmumiem būs bez maksas.

Paredzēts, ka projekta ietvaros tiks sniegtas 10 energoaudita konsultācijas un tiks izvēlēts viens uzņēmums, kuram veiks pilnu energoauditu.

Lai pieteiktos energoaudita konsultācijām, interesentiem jāaizpilda pieteikuma anketa un līdz 2010. gada 12. martam jānosūta uz e – pastu [email protected] ar norādi Energoauditu_konsultacijas vai pa pastu uz adresi Valsts SIA “Vides Projekti”, Rīga Šmerļa iela 3, LV – 1006 Aija Zučika ar norādi Energauditu – konsultācijas.

Projekts tiek realizēts Eiropas Komisijas, ES konkurētspējas un Inovāciju ietvarprogrammas (CIP) daļas Intelligent Energy programmas ietvaros. Projekta mērķi ir samazināt tūrisma nozarē enerģijas patēriņu un siltumnīcas efektu izraisošo gāzu emisiju. Projekta mājaslapa www.setcom-project.eu.

Papildus informācija:

Aija Zučika, projektu vadītāja, tālr. 67215068, e-pasts: aija.zucika@videsprojekti.lv 

Aija Zučika,
Valsts SIA “Vides projekti” projektu vadītāja

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz