Piedāvāja franču virtuves gardumus
0
Tā kā šā gada pavasaris Latvijā ir Francijas pavasaris, viesnīca “Amrita” sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru un Latvijas Viesnīcu un restorānu asociāciju uzņēma divas Ferrandi gastronomijas skolas studentes Alise Bardaja un Mauda Argaibi. Viņas strādāja restorānā “Oskars”, dalījās pieredzē un pavārmākslas noslēpumos ar mūsu pavāriem, gatavojot dažādus interesantus franču ēdienus. Trešdien “Oskarā” notika franču ēdienu degustācija, uz kuru bija aicināti daudzi pazīstami liepājnieki.
Bija ieradies arī Ferrandi gastronomijas skolas profesors Antuans Šefers, kurš viesiem stāstīja par franču virtuvi. Muzicēja akordeonistes Linda Rozentāle un Līga Kvāše, piedāvājot speciāli sagatavotu franču mūzikas programmu.
2.jūnijā Rīgā restorāna “Oskars” pavāri un abas studentes Kronvalda parkā piedalīsies Francijai veltītajā gastronomijas festivālā, kurā darbosies daudzi Latvijas labākie pavāri.
Restorāna “Oskars” šefpavāre Inita Šveida (centrā) kopā ar kolēģiem no Francijas A.Šeferu, A.Bardaju un M.Argaibi gatavojas franču ēdienu degustācijas pasākumam.