Vada seminārus uz kuģa
Viesnīcas “Europa City Amrita” restorāna “Oskars” šefpavārs Nauris Hauka divas dienas pavadīja uz kompānijas “Tallink Latvia” kruīza prāmja “Festival”, kur ar lieliem panākumiem vadīja divus seminārus skaistuma dienu laikā “Iegūsti veselību ar Raw food!”.
Seminārā piedalījās gan prāmja pavāri, gan arī pasažieri, kuri varēja ne tikai vērot ēdienu gatavošanas procesu, bet arī tos degustēt. Dalībnieki uzzināja dažas “Raw food” virtuves receptes, kā arī nogaršoja īpašo boršču, biešu ravioli un svaigi marinētas zemenes. “Raw food” ir ēdiens, kuru pagatavo bez jebkādas produktu termiskās apstrādes. Ēdienkartes pamatā ir svaigi un žāvēti augļi un dārzeņi, pirmā spieduma eļļas, rieksti un diedzēti graudi.
“Kurzemes Vārds”
Šefpavārs Nauris Hauka (no labās) uz prāmja “Festival” stāsta par ēdienu gatavošanas procesu.