Otrdiena, 23. aprīlis Jurģis, Juris, Georgs
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Vada seminārus uz kuģa

Vada seminārus uz kuģa
27.06.2009 07:01

Viesnīcas “Europa City Amrita” restorāna “Oskars” šefpavārs Nauris Hauka divas dienas pavadīja uz kompānijas “Tallink Latvia” kruīza prāmja “Festival”, kur ar lieliem panākumiem vadīja divus seminārus skaistuma dienu laikā “Iegūsti veselību ar Raw food!”.

Seminārā piedalījās gan prāmja pavāri, gan arī pasažieri, kuri varēja ne tikai vērot ēdienu gatavošanas procesu, bet arī tos degustēt. Dalībnieki uzzināja dažas “Raw food” virtuves receptes, kā arī nogaršoja īpašo boršču, biešu ravioli un svaigi marinētas zemenes. “Raw food” ir ēdiens, kuru pagatavo bez jebkādas produktu termiskās apstrādes. Ēdienkartes pamatā ir svaigi un žāvēti augļi un dārzeņi, pirmā spieduma eļļas, rieksti un diedzēti graudi.

“Kurzemes Vārds”

Šefpavārs Nauris Hauka (no labās) uz prāmja “Festival” stāsta par ēdienu gatavošanas procesu.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz