Svētdiena, 28. aprīlis Terēze, Gundega
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Frīdenbergam šī sezona ir beigusies

Frīdenbergam šī sezona ir beigusies
12.10.2010 11:02

Atslēgvārdi

Pirms nepilnas nedēļas ļoti nopietnu un nepatīkamu ceļgala krustenisko saišu plīsumu pārbaudes spēlē guva “Liepājas Lauvas” spēlētājs Kristaps Frīdenbergs un pēc ārsta slēdziena noskaidrojās, ka šī sezona basketbolistam būs jāizlaiž.

Kristaps Frīdenbergs šajā sezonā būtu bijis viens no ”Liepājas Lauvas 2” komandas līderiem, kā arī nepieciešamības gadījumā būtu izgājis laukumā lielās komandas sastāvā. Taču smagā trauma sezonas sākumā (krustenisko saišu plīsums) ir viens no nopietnākajiem ceļgala savainojumiem, kura ārstēšana prasa garu atveseļošanās periodu, līdz ar to, šo sezonu Kristapam būs jāizlaiž.

Atgādinām, ka īsi pirms sezonas sākuma nepatīkamu muguras traumu guva arī cits liepājnieks – Arnolds Helmanis, kurš ļoti veiksmīgi sevi apliecināja nupat vasarā notikušajā Eiropas čempionātā basketbolā U-18, kur startējot zem Latvijas izlases karoga tika izcīnītas bronzas godalgas. Un arī Arnoldam šīs sezona ir uz jautājuma zīmes.

Diemžēl šiem basketbolistiem sezonas sākums ir izvērties ļoti neveiksmīgs un cerams, ka atveseļošanās notiks ātri un basketbolisti pēc pārtraukuma spēs parādīt tik pat augstvērtīgu sniegumu kā iepriekš.

Mārtiņš Kozlovskis,
LOC Sporta projektu vadītājs

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz