Otrdiena, 7. maijs Henrijs, Jete, Henriete, Enriko
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

“Liepājas metalurgs” zaudē “TTT Rīga” basketbolistēm

“Liepājas metalurgs” zaudē “TTT Rīga” basketbolistēm
25.01.2009 16:41

Atslēgvārdi

Tuvu savam pirmajam zaudējumam LSBL sestdien bija “TTT Rīga” basketbolistes, kuras tikai pēdējā ceturtdaļā spēja izraut uzvaru pret “Liepājas metalurgu” – 81:72. Liepājniecēm lieliski nospēlēja Sabīne Niedola, kura guva 33 punktus un izcīnīja 15 atlēkušās bumbas.

Ilgi komandas nespēja gūt punktus, bet tad ar precīzu metienu izcēlās Aija Brumermane. Gandrīz uzreiz ar to pašu atbildēja arī Sabīne Niedola, izlīdzinot rezultātu. Uz brīdi “TTT” ieguva sešu punktu pārsvaru, bet liepājnieces neļāva pretiniecēm atrauties. Otrās ceturtdaļas vidū jau “Metalurga” basketbolistes bija vadībā ar pieciem punktiem, bet pēc pirmā puslaika rezultāts bija 40:39 “TTT Rīga” labā.

Gandrīz visu trešo ceturtdaļu vadībā bija liepājnieces, bet pamazām arvien labāk sāka spēlēt arī čempiones, kuras spēles pēdējās desmit minūtēs ievērojami pielika aizsardzībā, galu galā salaužot sīkstās Liepājas basketbolistes – 81:72.

Aija Brumermane “TTT” komandas labā guva 26 punktus un izcīnīja 14 atlēkušās bumbas. Kā ierasti, lieliski liepājniecēm nospēlēja Sabīne Niedola, kura guva 33 punktus un izcīnīja 15 bumbas zem groziem.

“TTT Rīga” – “Liepājas metalurgs” 81:72 (26:21, 14:18, 18:22, 23:11)
“TTT Rīga”: Brumermane 26 (14 atl.b.), Andersone 21, Krūmberga 17, Eglīte 11, Ozoliņa 6, Bicāne, Pumpure, Priedniece; Rancāne, Dukāte.
“Liepājas metalurgs”: Niedola 33 (15 atl.b.), Nazarova 19, Cirša 13, Bauze 4, Zuzāne 3, M. Līne, Pinstere, Simanoviča, Alilujeva, Zdanovska; D. Līne, Kalēja.

www.esports.lv

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz