Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Saasinās cīņa par sudrabu

Saasinās cīņa par sudrabu
23.01.2012 11:23

Liepājas zāles futbola čempionāts ir pietuvojies noslēgumam. Turnīrā 1. vietu jau ir nodrošinājusi komanda “Varavīksne”, bet par pārējām godalgām vēl notiek spraiga cīņa.

Svētdienas pirmajā spēlē spēcīgākajā divīzijā neizšķirti 2:2 cīnījās komandas “Grobiņa” un “Classic”. Divu spēkos līdzvērtīgu sāncenšu duelī tika fiksēts kaujiniecisks neizšķirts 2:2, bet par mača labāko spēlētāju kļuva Jevgēņijs Iļjins (“Classic”).

Dienas centrālajā spēlē čempionāta līdervienība “Varavīksne” ar 1:3 zaudēja komandai “KV&LP”. Avīžnieki-poligrāfisti minimālu pārsvaru 1:0 turēja līdz otrā puslaika sākumam, kad “Varavīksne” pēc sāncenšu autogola izlīdzināja rezultātu. Mača atlikušajā laikā prasmīgāk un veiksmīgāk nospēlēja komanda “KV&LP”, kuru vairākas reizes šķietami bezcerīgās epizodēs glāba vārtsargs Vents Ozols, kļūstot par mača un dienas labāko spēlētāju. Kad Ralfs Džeriņš otro reizi izvirzīja vadībā “Kurzemes Vārda” un “Liepājas papīra” apvienoto kolektīvu, tad favorītu varavīksniešu spēle pajuka, dominēja individuāli centieni atspēlēties, kas rezultātu nedeva. Pēc “KV&LP” uzvaras un grobiņnieku neizšķirta ir saasinājusies cīņa par 2. vietu, kuras liktenis izšķirsies pēdējā kārtā. “KV&LP” pašiem ir jāuzvar spēlē pret “Classic”, kā arī jācer, ka “Varavīksne”, kas svētdien zaudēja pirmos punktus čempionātā, nepaklups cīņā pret “Grobiņu”.

Neizšķirti 1:1 spēlēja “Tosmares kuģu būvētava” un “Nīca”. Par cīņas labāko spēlētāju atzina nīcinieku vārtsargu Dāvi Leiteri. “UPTK” ar 4:3 apspēlēja “Medzi”, kuras vārtsargs tika noraidīts par spēli ar roku ārpus vārtsarga laukuma. Labākais: Ivans Petļuks (“UPTK”). Citi rezultāti: “Full Force” – “TKLS” 6:1. Labākais: Edgars Urbāns (“Full Force”). “SPORT 2000”  – “Compaq Peat adrenaline” 7:1. Labākais: Sandris Hūns (“SPORT 2000”). “SLV Pluss” – “Jensen metal” 5:4. Labākais: Vače Pepanjans (“SLV Pluss”). Čempionāta izšķirošās spēles cīņā par medaļām notiks sestdien. Pulksten 10 “KV&LP” tiksies ar komandu “Classic”, bet pulksten 11 sāksies “Varavīksnes” un “Grobiņas” duelis.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz