Sestdiena, 27. aprīlis Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Naktsdzīves atskaņas

Naktsdzīves atskaņas
14.12.2010 07:09

Atslēgvārdi

Nakī uz sestdienu, kad policija rīkoja pastiprinātu reidu, sadarbojoties gan Valsts, gan Pašvaldības policijai, kā arī Valsts darba inspekcijas pārstāvjiem, kārtējo reizi varēja pārliecināties, ka daudzi liepājnieki, īpaši gados jaunāki, mierīgi atpūsties neprot. Toties uz prasību izvirzīšanu un cilvēktiesību lekcijām dzērumā viņi ir naski.

Kurzemes reģiona Valsts darba inspekcija pārbaudīja spēļu zāles un klubus “Joker”, “Fēnikss”, “Red Sun Buffet”, “Lācis” u. c., kur darbs norit pa naktīm vai vēlām nakts stundām. Dažās vietās darba dokumentācija bija ideālā kārtībā, citviet atsevišķus dokumentus uzrādīt nevarēja. Taču tas nenozīmē, ka tiešām ir pārkāpums. Tāpat vienā vietā radās aizdomas par cilvēka nodarbināšanu bez darba līguma. Klubos tika pārbaudīts, vai tur neuzturas nepilngadīgie. Klubus “Red Sun Buffet”, “Fontaine Palace” un “Pablo” nakts laikā pārbaudīja pat divreiz. Tajos netrāpījās neviens nepilngadīgs atpūtnieks. 

Vislielākās raizes bija ar jauniešiem. Apmēram ap pulksten diviem naktī viņi bija sasnieguši tādu kondīciju, ka bija gatavi visādām muļķībām un agresijai. No “Pablo” nepārtraukti bira ārā jaunieši bez virsdrēbēm, lai atvieglotos bez maksas tā jau pieķēzītā Stendera ielas vārtrūmē. Pie kluba “Fontaine” kautiņš. Meitenes savus kauslīgos kavalierus bija gatavas aizstāvēt arī no videokameras acs. Viena no viņām uzlēca tai virsū un kliedza, ka neesot nekādu tiesību filmēt. Un draudēja: “Jums par to būs tādi sūdi!” Meitene, bijusī 6. vidusskolas audzēkne Anna Apene, nāca klajā ar skaidrāku paziņojumu, proti, ka no darba tikšot atlaists gan reportieris, gan policisti. Arī viņas draudzenes, grādīgo dzērienu samežģītām mēlēm, sāka lasīt lekciju par cilvēktiesībām.

Plašāk lasiet šodienas laikrakstā “Kurzemes Vārds”.]

 #kvards-20101214-08#

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz