Svētdiena, 5. maijs Ģederts, Ģirts
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Bēru nauda gandrīz nonāk zaglēna kabatā

Bēru nauda gandrīz nonāk zaglēna kabatā
22.09.2011 15:00

Atslēgvārdi

Iespējams, 80 gadu vecā Gramzdas iedzīvotāja Ona Šarpnickiene vēl ilgi nebūtu uzzinājusi, ka ir apzagta, ja Purmsātu internātskolā nebūtu laikus reaģējuši, ka skolā nav ieradies viens no viņu skolēniem – Gintars Staigvils. Tajā laikā viņš šeptējās pa sirmās kundzes atvilktnēm viņas mājā.

Policija Gintaru notvēra tikai pāris metru no bankomāta, kurā viņš bija nolēmis noņemt naudu no sirmās kundzes maksājumu kartes, ko bija nozadzis viņas mājā. Viņu aizturēja, jo 18 gadus vecais jaunietis nebija ieradies skolā.

Viņš svešajā mājā bija paviesojies divreiz – pirmo reizi 11. septembrī, kad pa logu ielīda istabā un no skapja atvilktnes paņēma maksājumu karti, un otrreiz nākamās dienas rīta pusē kopā ar bijušo klasesbiedreni. Abu mērķis bija sameklēt PIN kodu, lai tiktu pie naudas.

Ja Gintars būtu paspējis iecerēto noziegumu realizēt līdz galam un naudu no kartes noņemt, zaudējumi būtu diezgan prāvi, sacīja cietušās sievietes meita. “Tā naudiņa bija domāta manām bērēm,” klusi sacīja sirmā kundze, piebilstot, ka pat bērni nav zinājuši, kur viņa glabā karti.

Tā kā apsūdzētais savu vainu atzina, lietu skatīja bez pierādījumu pārbaudes. Tiesa nolēma viņu sodīt ar 10 mēnešu ilgu nosacītu cietumsodu.

Plašāk lasiet laikraksta “Kurzemes Vārds” 22. septembra numurā.
#kvards-20110922-12#

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz