Ceturtdiena, 18. aprīlis Laura, Jadviga
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Vai policijas šefu atzīs par parādnieku?

Vai policijas šefu atzīs par parādnieku?
27.01.2009 07:05

Atslēgvārdi

Liepājas tiesā sāka izskatīt civillietu, dzīvokļu īpašnieku biedrības “Dzintaru nams” prasību pret Liepājas pilsētas un rajona Policijas pārvaldes priekšnieku Arturu Vaiteiku par īpašuma apsaimniekošanas parāda – 1615 latu – piedziņu. Dzīvokļu īpašnieku biedrības intereses tiesā pārstāv juriste Elita Kosaka, un viņa “Kurzemes Vārdam” pastāstīja, ka prasības pieteikums tiesā iesniegts tādēļ, ka parāda summa sakrājusies krietni liela, bet Vaiteika kungs to neatmaksā.

Viņš uzskatot, ka par savu dzīvokļa īpašumu, kas atrodas Dzintara ielā 21, apsaimniekošanas maksa ir jāmaksā 10 santīmu par kvadrātmetru, ignorējot dzīvokļu īpašnieku biedrības “Dzintaru nams” kopsapulces lēmumu, ka apsaimniekošanas maksa noteikta 50 santīmu par kvadrātmetru. Kā zināms, kopsapulces lēmums ir saistošs visiem īrniekiem.

A.Vaiteiku tiesā pārstāv pilnvarotais pārstāvis – zvērināta advokāte Gunta Gulbe, kas no komentāriem “Kurzemes Vārdam” atteicās, jo viņas klients nav devis tādas pilnvaras. Lietā pasludināts pārtraukums, jo abas puses vēlējās iesniegt papildu pierādījumus. Nākamai tiesas sēdei jānotiek 27.martā, un tad tiesa lems, vai Liepājas pilsētas un rajona Policijas pārvaldes priekšnieks Arturs Vaiteiks ar tiesas spriedumu atzīstams par parādnieku vai ne.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz