Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Golde sveic Latvijas erudītāko komandu darba tiesību un aizsardzības jomā

Golde sveic Latvijas erudītāko komandu darba tiesību un aizsardzības jomā
21.12.2012 17:42

Atslēgvārdi

Piektdien, 21. decembrī, Liepājas domes priekšsēdētāja vietniece Silva Golde sveica konkursa “Profs 2012” Latvijas erudītākās komandas titula darba tiesību un aizsardzības jomā izcīnījušo profesionālās izglītības kompetences centru “Liepājas Valsts tehnikums”, vēsta pilsētas Domes sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Ķēde.

“Man ir patiess gandarījums, ka noturējāt savu līmeni – sešu gadu laikā Liepājai ir jau četras uzvaras. Prieks, ka Liepājas Valsts tehnikums ar lielu spēku un kvalitāti nes Liepājas vārdu Latvijā”, prieku par uzvaru konkursā neslēpj Silva Golde.

Liepājas komanda pārbaudījumos ieguva 69,5 punktus. Otro vietu sīvā konkurencē izcīnīja audzēkņi no Ogres Valsts tehnikuma ar 64,5 punktiem. Savukārt, atpaliekot tikai par puspunktu, trešajā vietā ierindojās komanda no Jelgavas Tehnikuma.

Liepājas Valsts tehnikuma skolotāja darba tiesību jautājumos Inga Vasermane pauž lielu gandarījumu par gūto uzvaru un atzīst: ””Profs” ir kā kvalitātes zīme. Liepājnieki ir malači, ka viņiem pietika mērķtiecība un gribasspēks, lai sasniegtu uzvaru. Profa” ideja pati par sevi ir ārkārtīgi vērtīga, jo mudina jauniešus pievērsties darba tiesību un darba aizsardzības jautājumiem ar sacensības garu, un vēlme uzvarēt, kas valda starp konkursantiem, mudina jauniešus mācīties patstāvīgi. Nākamajā gadā noteikti piedalīsimies atkal!”

Jauniešu zināšanas darba tiesību un darba aizsardzības jomā tika pārbaudītas dinamiskos un atraktīvos uzdevumos – bija komandas viktorīna par darba tiesību un darba aizsardzības jautājumiem, bija jāveic īpašs uzdevums komandu kapteiņiem, kā arī bija jāprot izvēlēties individuālie aizsardzības līdzekļi un aprēķināt darba algu.

Liepājas komandā piedalījās Agnese Vēbere, Krista Sileniece, Ieva Herbsta, Signe Bumbiere, Lāsma Raģele, Ērika Janvare, Zanda Freimane, Diāna Postoronka, Mareks Veļičko un Reinholds Ditke – topošie finanšu, loģistikas, komercpakalpojumu darbinieki un mehatronisko sistēmu tehniķi. Fināla uzvarētāji saņēma HTC Desire C viedtālruņus un dāvanu karti datortehnikas iegādei. Konkursa noslēgumā visus klātesošos priecēja grupa “Musiqq”.

Konkursu jau sesto gadu organizē Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība (LBAS) ar Eiropas Sociālā fonda atbalstu un liepājniekiem tā jau ir ceturtā uzvara šajā konkursā.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz