Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Papildināts – Liepājas Universitātes Studentu padome saņem LSA Gada balvu nominācijā “Gada Studējošā pašpārvalde”

Papildināts – Liepājas Universitātes Studentu padome saņem LSA Gada balvu nominācijā “Gada Studējošā pašpārvalde”
07.01.2013 10:40

Atslēgvārdi

5. janvārī Latvijas Mākslas akadēmijas jaunajā korpusā notika Latvijas Studentu apvienības (LSA) Gada balvas pasniegšanas ceremonija, kuras laikā organizācija atskatījās uz iepriekšējā darbības gadā paveikto, kā arī sacīja paldies tiem aktīvistiem, vecbiedriem un atbalstītājiem, kuri devuši savu artavu organizācijas attīstībā.

Latvijas Studentu apvienības sabiedrisko attiecību vadītāja Sintija Segleniece pavēsta, ka svinīgā ceremonijā tika pasniegtas balvas 13 nominācijās, ko izvērtēja vecbiedri, studējošo pašpārvaldes un LSA valde. Par Gada studentu tika atzīts Latvijas Universitātes students un aktīvs LSA biedrs Rihards Blese, Gada Studējošo pašpārvaldes tituls otro gadu pēc kārtas tika piešķirts Liepājas Universitātes Studentu padomei. Jāpiebilst, ka Liepājas Universitāte bija nominēta vēl divās kategorijās ”Gada debija” ar aizsākto diskusiju ciklu ”Vakara diskusijas” un nominācijā ”Gada projekts” tika izvirzīta labdarības akcija ”Bērni sapņo – Liepāja dara!”.

Studentu padomes priekšsēdētāja Elita Medne uzsver: ”Īpašs gods un prieks par sniegto novērtējumu, jo studiju gadu uzsāka jauna un entuziasma pilna komanda, kas saņēmusi augstāko novērtējumu par ieguldīto laiku un izpildīto darbu. Izsaku vislielāko paldies manai komandai, biedriem un aktīvistiem, par nerimstošu gribasspēku, realizējot idejas dažādos projektos! Visu vārdā saku paldies LSA Gada balvas neatkarīgajai žūrijai, kas novērtēja reģionālās augstskolas veikumu 2012. gadā!”

LiepU SP arī iepriekš ir ieguvusi ”Gada pašpārvaldes titulu” – Mārtiņa Gineiša, Ata Egliņa-Eglīša un Agņa Timermaņa darbības laikā.

Vēl nominācijā ”Studentu lieta – taisna un cieta” balvu ieguva studentu balsstiesību piešķiršana studiju virzienu novērtēšanas vizītēs, bet par Gada ķezu tika atzīts Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) veiktais ”alternatīvais” studiju programmu izvērtējums.

Vērtējot studentu sniegumu LSA pārvaldes institūcijās, par Gada domnieku tika atzīts Rīgas Tehniskās universitātes students Kaspars Salenieks, bet par LSA Gada aktīvistu – Latvijas Universitātes studente Maira Belova, savukārt balvu kā Gada LSA Valdes loceklis saņēma Akadēmiskā virziena vadītājs Mikus Dubickis.

2012. gada laikā LSA un studējošo pašpārvaldes ir realizējušas vairākus vērienīgus projektus. Par Gada projektu tika atzīts forums ”Darba tirgum – derīgs!”, kurā tika apskatīti jautājumi par jauniešu nodarbinātību. Projekta vadītājs bija par Gada studentu atzītais Rihards Blese, kura vadītajā organizatoru komandā darbojās vēl četri studenti, taču, kā atzina pats Rihards, esot bijis ļoti daudz palīgu, kuri aktīvi darbojušies un piedalījušies projekta realizācijā.

Par Gada debiju tika atzīts Rīgas Stradiņa universitātes Studējošo pašpārvaldes projekts ”Zaļā nedēļa”, kas organizēts ar mērķi informēt jauniešus par veselīga dzīvesveida nozīmi kvalitatīvā studiju un darba dzīvē. Līdztekus Gada debijai tika pasniegta arī balva nominācijā ”Gada izaugsme”, ko šogad saņēma Rīgas Tehniskās universitātes Būvniecības fakultātes students Jānis Lūsis.

Par ieguldījumu LSA darbībā balvu nominācijā ”Gada vecbiedrs” saņēma LSA dibinātājs Ēriks Blumbergs, bet par Gada studentu atbalstītāju atkārtoti tika atzīta A/S Swedbank.

Šogad LSA Gada balvas pasniegšanā specbalvu pasniedza grandiozāko studiju gada atklāšanas svētku ”Studentu paradīzes” organizatori, kuri izvērtēja, kas ir aizvadītā gada labākais studējošo pašpārvalžu projekts. ”Studentu paradīzes” balvu, 100 latus, saņēma Rīgas Tehniskās universitātes projekts ”Studentu kartinga kauss”.

Ilggadēja LSA darbības atbalstītāja, A/S Swedbank, dāvināja 100 latus nominācijas ”Gada debija”, ”Gada projekts”, ”Gada izaugsme”, ”Gada students” un ”Gada studējošo pašpārvalde” ieguvējiem.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz