Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

No pirmdienas sāks kursēt eksperimentāls maršruts – 22S

No pirmdienas sāks kursēt eksperimentāls maršruts – 22S
17.01.2013 11:04

Lai atslogotu 22. maršruta autobusu rīta stundās un mazinātu lielo pasažieru plūsmu laikā, kad skolēni dodas uz savām mācību iestādēm, no pirmdienas, 21. janvāra, tiks ieviests jauns eksperimentāls maršruts 22S “Atmodas bulvāris – 15. vidusskola”, portālam apstiprina pašvaldības aģentūra “Liepājas sabiedriskais transports” direktors Gints Lūsis.

Ņemot vērā transportlīdzekļu svara ierobežojumus uz Kalpaka tilta, 22S maršrutā kursēs mazas ietilpības autobuss. Reisi šajā maršrutā tiks veikti sākot no plkst. 7.40 līdz 8.20. Maršrutu 22S var izmantot gan skolēni, gan citi pasažieri.

Kā norāda G. Lūsis, tad reisi šajā maršrutā tiks veikti darba dienās, kad sabiedriskajā transportā rīta stundās ir vislielākā pasažieru plūsma. Skolēnu brīvlaikos maršrutā 22S reisi netiks veikti. Plānots, ka reisi eksperimentālajā maršrutā tiks veikti vairākus mēnešus, pēc tam tiks vērtēts pasažieru pieprasījums un reisu noslogojums, lai lemtu par maršruta nākotni. 

Jau ziņots, ka no šīs nedēļas sācis darboties jauns atsauksmju tālrunis 20222002, uz kuru pasažieri visu diennakti aicināti sūtīt tikai SMS, lai ziņotu par problēmām, izteiktu priekšlikumus vai atstātu savas labās atsauksmes.

Kustības saraksts maršrutā 22S

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz