Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Kalendārs – labākais veids, kā prezentēt savu uzņēmumu!

Lai arī šis gads jau ir gandrīz pusē, varbūt tieši šobrīd, negaidot saspringtās gada beigas, ir vērts padomāt par sava uzņēmuma prezentācijas materiāliem? Un pilnīgi pārliecinoši, ka viens no priekšmetiem, kā likt atgādināt par sava uzņēmuma klātesamību un reizē uzmanības pierādījums saviem klientiem, ir dažādie kalendāri.

Kalendārs – labākais veids, kā prezentēt savu uzņēmumu!
Foto: Ilustratīvs
01.06.2023 10:49

Apmaksāta informācija

Kalendārs ir galvenais atskaites punkts laika mērīšanai. Kalendārs ir lieliska dāvana klientiem, sadarbības partneriem, kolēģiem vai uzņēmuma darbiniekiem.

Ja pēkšņi rodas vajadzība reklamēt savu uzņēmumu, tieši kalendāri būs labs un neuzbāzīgs veids, kā atgādināt par sevi, bet reizē būt eleganti ieturētam.

​Gaumīgs un pārdomāti veidots kalendārs – palīgs ikvienam!

Galvenais, lai kalendārs būtu noderīgs. Tas nozīmē, ka tā dizains un makets jāizplāno, lai kalendārs atbilstu iecerei un būtu funkcionāls. Nemaz nav svarīgi, vai tie ir galda kalendāri vai kalendāri, kuri tiek stiprināti pie sienas.

Vispirms, protams, ir klienta ideja par to, kāds kalendārs izskatītos, lai vispārliecinošāk prezentētu uzņēmumu. Tad, izmantojot www.poligrafija.lv, var iepazīties ar iespējām izvēlēties kalendāru veidu.

Pie enivo print atrodams plašākais kalendāru veidu piedāvājums Baltijā, kur var atrast vairāk nekā 100 dažādus kalendāru modeļus.

Nepieciešams dizains un makets? Reklāmas aģentūras enivo speciālisti izstrādās gaumīgu dizainu, tehniski precīzu un uzņēmuma vadlīnijām atbilstošu kalendāra maketu bez kļūdām. Ja īsti neder neviens no standarta kalendāru modeļiem, sazinies ar enivo klientu konsultantu, un tiks radīts kalendārs, kādu esi iecerējis.

​Kādu kalendāru izvēlēties?

Visbiežāk klienti izvēlas sienas kalendārus. Reklāmas aģentūra enivo piedāvā plašu drukāto kalendāru sortimentu. Ir iespējams pasūtīt gan trīsdaļīgo, gan pāršķiramo sienas kalendāru. Iespējams pielāgot arī kalendāra izmēru, kā arī ir vērts padomāt par individuālo formu, it īpaši cieto pamatni. Ir kalendāri, kas paredzēti sūtīšanai pa pastu aploksnē.

Atkarībā no uzņēmumā paredzētajiem reprezentācijas līdzekļiem var izvēlēties kalendārus ar standarta mēnešu blokiem vai individuālos kalendārus ar korporatīvo simboliku, fontiem un krāsu gammu.

Biroja vajadzībām vislabāk der galda kalendāri. Mūsdienīga dizaina kalendārs ir koka kalendārs. Koks – tas ir dabīgs materiāls, kas saglabā formu un priecē visu lietošanas laiku. Kalendāru apstrādē izvēlētā beice palīdz izcelt koka tekstūru.

Ja esat domājuši par to, kā prezentēt savu uzņēmumu, apskatiet kalendāru piedāvājumu www.poligrafija.lv! Padomājiet par dizainu un krāsu izvēli, lai kalendārs ne tikai būtu laika rādītājs, bet arī ziņotājs par uzņēmuma darbu un sasniegumiem.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz