Trešdiena, 1. maijs Ziedonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Datorprogramma tērauda konstrukciju ražošanai un projektēšanai

Ja jums ir nepieciešama datorprogramma, ar kuras palīdzību var projektēt 3D tērauda konstrukcijas un sagatavot ražošanas failus ar ražošanas dokumentāciju, piedāvājam StruBIM Steel.

Datorprogramma tērauda konstrukciju ražošanai un projektēšanai
18.04.2024 11:01

Apmaksāta informācija

Tērauda konstrukcijas pēc uzmodelēšanas var eksportēt uz IFC, PDF, DWG, STEP, DSTV failiem, 2D dokumentācija tiek veidota pēc šabloniem pusautomātiskā režīmā. Papildus, ja ir vajadzīgs, var veikt ar aprēķina moduli CYPE Connect slodžu aprēķinus savienojumiem.

Darbu var uzsākt gan importējot ar roku zīmētas skices, gan 2D .dwg vai 3D .ifc failus

Programma atbalsta tērauda profilus un materiālus ar dažādu valstu standartiem, tai skaitā Eurocode EN 1993 un pielikumus.

StruBIM Steel ir datorporgramma, kuru ir izstrādājis Spānijas ražotājs CYPE. Šis ražotājs programmē un izstrādā dažādus programmu risinājumus projektēšanas un ražošanas nozarēs jau no 1983. gada. CYPE izstrādātas programmas ar datiem apmainās un komunicē bezmaksas vienotajā datu vidē, kas ir izvietota uz ražotāja serveriem. Tādējādi lietotājiem nodrošināta maksimāli droša vide, lai apmainītos ar projektēšanas un ražošanas failiem.

Darbs programmā izveidots maksimāli vienkārši un intuitīvi. Lietotāji ar nelielām datorzināšanām varēs ātri uzsākt darbu. Darbu var uzsākt ar 2D/3D datu importēšanu vai arī asu tīklu izveidi, ja projektā nav nekādu iestrāžu. Pēc asu tīkla vai citu izejas datu importēšanas tiek izveidotas pamata tērauda konstrukcijas – kolonnas, sijas, kopnes, vēja saites utt. Pēc pamatkonstrukciju uzmodelēšanas var sākt darbu pie detalizētas savienojumu izstrādes norādot metinājumus, izgriezumus un urbumus utt. Lai darbu paātrinātu, var izmantot standarta savienojumus no bibliotēkas vai arī apvienojot savienojumus grupās – tādējādi paātrinot modelēšanas procesu.

Pēc 3D modeļa izstrādes automātiski tiek veikta konstrukcijas elementu un iepriekš ražoto kopsalikumu numerācija un specifikācijas izveide. Pēc 3D modeļa izveides un saskaņošanas ar klientu un ražotni var izveidot 2D dokumentāciju ražošanas procesam.

Sadarbībai ar klientiem var izmantot .ifc failus vai arī nosūtīt linku ar 3D modeli no kopējās datu vides. Klientam ir tikai jāatver links interneta pārlūkā, lai aplūkotu projektu.

Ražošanas dokumentāciju var izdrukāt uz printera, eksportēt .pdf formātā vai .dwg formātā. Sadarbībai ar CAM un CNC sistēmām var eksportēt .dstv un .step failu formātus.

Izmantojiet iespēju izmēģināt programmu 30 dienas bez maksas, lai pārliecinātos par programmas piemērotību Jūsu uzņēmumam. Lejupielādējiet programmu šeit https://bimsoft.lv/cype-strubim-steel/

Par BIMSOFT

Mēs nodrošinām klientus ar CAD, CAM un BIM programmatūru būvniecības, projektēšanas un ražošanas nozarēs, piemeklējot atbilstošāko risinājumu katram klientam. Pie mums jūs varat atrast atbilstošo programmatūru un izmēģināt to 30 dienas bez maksas, lai pārbaudītu, vai tā atbilst jūsu darba vajadzībām.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz