Ceturtdiena, 2. maijs Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Kriptovalūtu jaunumi altkoinu pasaulē

Bitcoin samazinājums uz pusi 2024. gadā – tāpat kā iepriekšējie trīs notikumi – ir paredzēts, ka tas ilgstoši ietekmēs Bitcoin, kā arī neskaitāmas altkoinu ekosistēmas, kuras tas ir palīdzējis radīt gadu gaitā.

Kriptovalūtu jaunumi altkoinu pasaulē
Foto: Publicitātes
19.04.2024 13:33

Apmaksāta informācija

Altkoini atšķirīgi reaģēs uz Bitcoin samazināšanos uz pusi atkarībā no dažādiem faktoriem, tostarp tokenomika, vērtības piedāvājuma un tā vispārējā ieguldījuma finansiālajā brīvībā. Bitcoin samazināšana uz pusi pārbaudīs piecas galvenās altkoinu dimensijas – tirgus noskaņojumu, tirgus cenu, tehnoloģiju kopumu, blokķēdes”dakšas” un rezervju sadali.

Bitcoins samazināšana uz pusi ir tikai dažu stundu attālumā, un nav teikts, kā tas ietekmēs tirgus noskaņojumu kopumā.

Lai arī visi pacietīgi gaida šo notikumu, ir divi altkoini – eTukTuk un Dogecoin20, kuri pirms samazinājuma uz pusi nāk klajā ar lieliskiem jaunumiem savās ekosistēmās. 

Apmeklējiet eTukTuk

eTukTuk play-to-Earn spēle ir pieejama Google Play veikalā

Kriptovalūtas pasaulē pieaug pieprasījums pēc ilgtspējīgiem projektiem, par ko liecina eTukTuk ($TUK) ievērojamā iepriekšpārdošana. Ši jaunā videi draudzīgā iniciatīva, lai elektrificētu tuk-tuk transportu, no investoriem ir piesaistījusi vairāk nekā 3 miljonus ASV dolāru. 

Un ne tikai iespaidīgais iepriekšpārdošanas pieaugumus ir tas par ko investori runā, bet arī projekta Play-to-Earn spēle, kas nu jau ir palaista un pieejama Google Play veikalā. Drīzumā šī spēle tiks izlaista arī Apple veikalā.

Šī spēle ir Crazy Tax stila play-to-earn spēle, spēlētāji būs eTukTuk transportlīdzekļa vadītāji. Spēlētāji braukās pa Šrilankas ielām, vienlaikus uzņemot un izlaižot klientus, un šis uzdevums viņiem ir jāveic pēc iespējas ātrāk. Jo ātrāk spēlētāji pārvietojas, jo vairāk viņi nopelnīs. Spēlētājiem ir arī iespēja atbloķēt jaunas pilsētas uzlabot savu eTukTuk. 

eTukTuk projekts veido veselu ekosistēmu, kuras centrā ir šis eTukTuks – komplektā ar saules enerģiju darbināmām uzlādes stacijām, mākslīgā intelekta vadītu mobilitātes platformu.

Izmantojot blokķēdes tehnoloģiju, izmantojot savu vietējo $TUK žetonu, eTukTuk paver ceļu pašpietiekamam mobilitātes risinājumam ar neierobežotu potenciālu.

Šis projekts ir vēl viens piemērs kriptovalūtu spēkam, lai ieviestu pozitīvas pārmaiņas reālajā pasaulē.

Ar tik ambiciozu vīziju nav pārsteigums, ka investori cenšas iegūt $TUK žetonus, par zemāko cenu, kamēr vien var.

Apmeklējiet eTukTuk

Dogecoin20 iekļūst Uniswap, pirmajā stundā sasniedzot 100% pieaugumu

Jaunā uz Ethereum balstītā Dogecoin alternatīva Dogecoin20 pieauga par 100% mazāk nekā stundas laikā pēc iekļaušanās vadošajā decentralizētajā biržā (DEX) Uniswap.

Apmēram 45 minūtes pēc iekļaušanās Uniswap, DOGE20 cena pieauga par 101%, sasniedzot 0,0003632 ASV dolārus. Kopš tā laika žetona cena ir nokritusies, jo agrīnie investori gūst peļņas, taču joprojām tiek tirgots virs sākuma cenas. 

Kriptovalūtas ICO bija visu martu un piesaistīja vairāk nekā 10 miljonus ASV dolāru. Sākotnēji bija paredzēts, kas tas beigsies sestdien, 20. aprīlī, taču komanda noslēdza ICO ātrāk, ņemot vērā lielo pieprasījumu un Doge dienas stratēģisko pievilcību.

Dogecoin20 piedāvā tīrāku, zaļāku un noderīgāku žetonu nekā tā vārdamāsa klasiskais Dogecoin žetons.

”20” žetona nosaukumā attiecas uz ERC-20 žetona standartu, kas ļauj kodēt viedos līgumus Ethereum un kas ir atvēris plašo decentralizēto finanšu (DeFi) lietojumprogrammu un lietošanas gadījumu tīklu, ko mēs šodien redzam tīklā.

Izmantojot Ethereum, Dogecoin20 ir ievērojami lētāks, ātrāks un videi draudzīgāks nekā Dogecoin. Tas ir tāpēc, ka Ethereum izmanto energoefektīvu Proof-of-Stake (PoS) vienprātības mehānismu.

Dogecoin20 pilnībā izmanto zaļāka Ethereum DeFi iespējas, piedāvājot ”iesaldēšanas” mehānismu, kas pašlaik nodrošina 41% APY, vienkārši bloķējot DOGE20 žetonus likmju fondā. Kas ir nozīmīga priekšrocība īpašniekiem, kuri meklē pasīvus ienākumus.

Sestdien Doge diena var būt pēdējā iespēja, kad iegādāties $DOGE20 žetonus par zemāko cenu.

Apmeklējiet Dogecoin20

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz